Почетна

Скупштина Партизана сад једногласна: Ништа не успева као успех

Стигло је на ред плаћање великих обавеза, за неке од њих нисмо ни знали, нити су могле да се установе налазом ревизора – није, пак, челник црно-белих срећан због наслеђених дугова
ФОТО: Н. Неговановић

Бисерни низ од 30 утакмица без пораза и алхемичарско умеће стављања ад акта одлуке УЕФА о неигрању у Европи, управи Партизана даривали су – мирну Скупштину, дијаметралну прошлогодишњим, од јавности високо котираним међу најнеприличнијим детаљима у црно-белој историји.

Отуд, иза затворених врата конференцијске сале у „Земунелу” тек получасовна дискусија, зачињена једногласјем и синхронизованим подизањем руку за презентоване предлоге и, како то обично бива, аплаузом за експедитивну конструктивност приликом устајања, уз неизбежни осмех, из лане тако врућих столица.

 – Поносан сам на рад Скупштине: исказано достојанство, ниво расправе. Ништа не успева као успех – задовољно, користећи једну од најлепших изрека, констатује Милорад Вучелић, председник Партизана.

Све је протекло у добром тону, види се да дишемо истим плућима са екипом и стручним штабом. Међу нама владају складни односи, седница представља најбољи доказ. Добар рад у последњих шест месеци показује резултате.

Челник Парног ваљка открива и ток скупа највишег клупског органа:

Ја сам прво поднео извештај: о резултатима, споразуму са УЕФА и игрању у Европи, очувању тима, трансферу Миленковића, промоцији нових, младих играча, на челу с даровитим Ђерлеком. После тога смо усвојили статут, врло детаљно образложен, усаглашен са Законом о спорту и статутом ЈСД Партизан. Све је сјајно урадио потпредседник Владимир Вулетић, статут има широку демократску основу – свако може да се кандидује, али мора да има и права и обавезе.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lavor
nista ne uspeva tako dobro nego kad vucela sa svojom mafijom placa botove da sire dezinformacije online po sajtovima, i sudije da namestaju sve utakmice do kraja prvenstva u korist lavor kluba!
Ostala je samo fukara i raja
Nista ne uspevao u Srbiji kao otimacina. I samo lud narod, poput nas, zatire klubove svetle tradicije da bi napravio ovakve klubove nakaze kakvi su Crvena zvezda i Partizan, i to je sve slika i prilika ovog naroda koji je potpuno sludjen, opljackan, zatrovan, i naravno - lud.
Знатижељко
Извини, које клубове светле традиције? За остало си управу.
samrok
nista ne uspeva tako dobro kao placanje sudija da kradu za tebe!
@abolirani
a kradja u derbiju kod ne dosudjenog faula nad golmanom, pa protiv vojvodine godinama za redim, pa namestanje protiv novog pazara,pa 6 namestenih titula za vreme vaseg DS-a na vlasti..itd itd da nisi to malo zaboravio aa..??
Abolirani
To najbolje zna zvezdana, penali , golovi iz auta, startovi sa dve noge...
Tole sudije liga
nista ne uspeva tako dobro kao podplacen sudija grujic koji namerno ne dosudjuje faul nad golmanom u derbiju, a posle toga osteti i vojvodinu u kupu za cist penal!
Жива истина!
Да би лига била боља, Толо мора да оде! Толо одлази!
FkpCascais
Ova uprava već sasvim dovoljno radi kako Bjeka želi. Doveli su Nikolića za trenera, promovišu mlade igrače, šta to Bjeka i njegova opozicija jošš ili različito žele sem njegovog ličnog promovisanja:
Abolirani
Bjeka je A.V. čovek od poverenja. Kao Peka u KK.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.