Почетна

Катаи преотео Вијеири титулу најбољег стрелца Супер лиге

Пред последње коло Супер лиге Србије три играча су била у ужој конкуренцији за титулу најбољег стрелца
ФОТО: Н. Неговановић

Александар Катаи је најбољи стрелац Супер лиге Србије. Момак који је донедавно био на списку репрезентативаца Србије зауставио се на коти од 21 гола!

Иза себе је Катаи оставио саиграча Уга Вијеиру, који је остао на 20, као и центарфора Партизана Валерија Божинова, који је стигао до цифре од 18 погодака.

Током сусрета против нишког Радничког Катаи и Вијеира су одлично сарађивали, али је ипак Србин био далеко расположенији. Тренер црвено-белих Божовић је у 66. минуту из игре извео Португалца, који је добио овације Делија.

Катаи је у 82. минуту после соло акције постигао гол за 2:0, а то је аутоматски значило и да је у фото-финишу освојио титулу најбољег стрелца Супер лиге. Подсетимо, Катаи је у среду против Борца у Чачку постигао хет-трик.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Knego
Bravo Katai! Milo mi je što je naš igrač prvi strelac lige. Znači, da i mi imamo kvalitet. Trebao si dobiti poziv za Reprezentaciju.
hugo
Sve je ovo jedna velika sprdacina od fudbala i priprema za pijacu.Bravo Terzo.
Zvezdas
Doktor !
!!!
Hugo je ocajno odigrao drugu polusezonu, Katai zasluzeno prvi strelac
rs
Oko penala nema diskusije, nije trebalo dati ni jednom od njih dvojice, to bi bilo automatsko favorizovanje jednog. Zao mi je samo sto Hugo nije ostao do kraja utakmice, treca izmjena je trebala biti Grujic-Ristic. Cestitke i Kataiu i Vieiri na odlicnoj sezoni.
bond
Ti mora da si gledao samo zadnje tri-četiri utakmice. Vijeira je bio konstantno najbolji igrač Zvezde sve do povrede u derbiju, kada je i Zvezdina igra pala. Uz to , Portugalcu su izbrisali jedan gol, a evidentno je bilo da je Katai morao po svaku cenu da bude prvi strelac. Jedan detalj je ilustrativan kada Vijeira traži od Ibanjeza da šutira penal, a čovek koji nikad nije šutirao penal uzima loptu i epilog je poznat. Smeta mi ta podela na strance i one koji su domaći igrači, znamo kako nam se to obilo o glavu kada su Lazetić i Koroman pravili raskol u ekipi. Kataiju svaka čast na par poslednjih utakmica, samo čovek voli da bira utakmice na kojima će se pojaviti..i to pojedini navijači dobro vide.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.