Почетна

Лешњак: Раднички такмичарска екипа, али све зависи од нас

Тренер Чукаричког Милан Лешњак рекао је да је свестан важности коју доноси утакмица са нишким Радничким и нагласио да ће његов тим до краја Суперлиге тежити да остане на другој позицији.
ФОТО: Н. Неговановић

- Свесни смо важности утакмице, добар резултат би значио сигуран корак ка Европи, иако традиција није на нашој страни. Наравно да ћемо кроз преостале утакмице тежити ка томе да останемо на другој позицији. Раднички има дисциплинован тим, играју на резултат, такмичарска су екипа предвођена тренером Раставцем. Знамо да ће бити мотивисани и да ће се борити докле год буду имали шансу да изборе пласман у Европу - рекао је Лешњак на конференцији за медије ан Бановом брду.

Према његовим речима, веома је важно што Чукарички ситуацију држи у својим рукама.

- Јако је важно да се спремамо из утакмице у утакмицу. Реално говорећи противници који нам долазе су лакши од оних које смо прошли, али то ништа не значи ако нисмо спремни 100 одсто, фокусирани и сконцентрисани на сваки меч.

Он је нагласио да пораз од Војводине у прошлом колу није резултат опуштања екипе после победа над Партизаном и Црвеном звездом.

- Не бих рекао је да је било опуштања. Момци су у том тренутку пружили свој максимум. Не могу ни једном од њих да замерим да нису хтели, једноставно нису могли. Претходне утакмице које смо добили одигране су у четири дана и после тога је баш тешко вратити момке психички и физички - закључио је Лешњак.

Фудбалер Чукаричког Ненад Миросављевић истакао је да је након пораза од Војводине, његов тим обавезу да исправи грешку и одигра добар меч са Радничким.

- Незгодан противник, који нам традиционално не лежи. Дуго нисмо победили Раднички, али традиција постоји да би се рушила. После серије од седам победа поражени смо неочекивано у претходном сусрету код куће, тако да имамо обавезу да исправимо ту грешку. Ми бисмо позитивним резултатом математички обезбедили квалификације за Лигу Европе што је био примарни циљ клуба на почетку сезоне. Надам се да ћемо то сутра остварити - закључио је Миросављевић.

Утакмица петог кола плеј-офа Суперлиге Србије између Чукаричког и нишког Радничког на програму је сутра од 19 сати на Бановом брду.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

meraklija trecepozivac
Objavili vi komentar ili ne, cuka je prodala proslu utakmicu, a protiv nas ce naprasno progledati
meraklija trecepozivac
Pa,borite se protiv nas kao protiv vojvodine i bicemo zadovoljni

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.