Почетна

Резервиста Металца отеран са тренинга: Полиција долазила због Вукојевића!

Металац у последњем колу има готово немогућ задатак да опстане у Супер лиги, а после пораза од Рада дошло је и до инцидента на тренингу
ФОТО: Д. Вуковић

Дејан Вукојевић (30), играч са само 75 минута на терену овог пролећа у дресу Горњемилановчана, отеран је с тренинга, јер је вређао једног од млађих саиграча.

Тренер Ненад Ванић после вербалне расправе послао га је у свлачионицу, а нервозни резервиста поломио инвентар.

Из тих разлога на стадион Металца дошла је и полиција, узимала изјаве од Вукојевића и неколицине осталих присутних. Челници клуба брзо су суспендовали несташног фудбалера и он ће убрзо добити исписницу.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

svasta
odlcan komentar !! ne znam ko je taj igrac,ali nije ni bitnmo,bitno je da je vanic usao pod kozu vukadinovicu i posle utakmice sa rdaom,umesto da sam ponudi ostavku,covek ladno kaze,analiziracemo i videti sta dalje....ahhhhaaaa...rodjace u prelaznom roku pustis trojicu,u toku prvenstva oteras trojicu a ne dovedes nikoa,ili dovedes igrace sa kojima se utalis,tesko da ima prodju...jedino vukadinovic to ne vidi...
Vukadinovic
Javna je tajna da Vanic dovodi svoje igrace i da od njih uzima novac. Jos zalosnije je to da u Metalcu igra samo jedan Milanovcanin.
ja
Kamo sreće da je policija došla bar pre 15 dana da uhapse VANIĆA,sada Metalac ne bi bio drugoligaš. Izgleda da više zbog toga više žalomo mi po Srbiji nego gospodin Vukadinović.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.