Почетна

Миловановић: Позивам све који чине Нови Пазар, скупа са навијачима, да се ујединимо!

Иако се стекао утисак да Нешко Миловановић има штошта да каже о арбитражи у Сурдулици, млади шеф струке Новог Пазара није желео дубље да залази у област на коју његове изјаве не могу да утичу
ФОТО: С. Жупљанин

У Новом Пазару је утакмица са Радником у Сурдулици архивирана, у суботу на Градски стадион долази Борац.

То је тема за компетентне људе у клубу. Рећи ћу само једно, сви грешимо, тренери, играчи, па и судије. Хоћу да верујем да у њиховим одлукама нема никаква намере. Најважније је да смо остали непоражени и да су играчи дали све од себе да дођу до максимум бодова. Бројчано ослабљени из овог меча, ипак, нисмо могли више да извучемо.

Нови Пазар, под вођством Нешка Миловановића, игра другачије и боље него што је то био случај у већем делу првенства. Ипак, колико у преостала три кола сам држи судбину у рукама, толико ће она зависити и од резултата директних конкурената.

Теоретски и практично, Новопазарци су још у игри да сачувају статус суперлигаша, а о буђењу екипе и ономе што је чека, Миловановић трезвено размишља:

Поносан сам на играче и на то што сам тренер Новог Пазара. Нема у овим речима никакве кутоазије, то је потпуна истина. Није мој манир да говорим о свом и раду претходника, о томе нека други причају. Да нисмо физички најспремнији то је очигледно, али да све оно што је проблем надокнађујемо борбеношћу до фанатизма, мислим да је и то приметно.

Остале су још три утакмице за осам дана.

Тражимо максималних девет бодова. Да ли ћемо остати у лиги, то не знам, међутим, имамо квалитет да побеђујемо. У овом тренутку, најпотребније нам је јединство на свим нивоима. Позивам све који чине Нови Пазар, скупа са навијачима, да се ујединимо и дођемо до толико важне победе против Борца. Провео сам младост и најбоље дане у клубу из Чачка, али доказани сам професионалац. Ништа и нико сем Новог Пазара и његове будућности ме тренутно не занима. Имамо бољи тим од Борца, и ако се испуне све жеље, не сумњам да ћемо у том мечу славити – не напушта оптимизам Нешка Миловановића.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Pazar ima sjajnog igraca Ivana Markovic. Zelim vam da ostanete u super ligi, samo napred i borba za opstanak!
Podici nivo lige
Zbog kvaliteta i ozbiljnosti same lige treba da ostanu i Pazar i Borac u super ligi, selendre tipa Surdulica i Backa treba da idu vani mada je i Rad zasluzio izbacivanje zbog konstantnog divljanja njegovih "navijaca"
Cacanin
Nesko,želim ti iskreno da ostaneš sa NP, u eliti,sa nama naravno. Svaki iskreni navijač Borca zna šta si ti dao tom klubu kao igrač. Takodje Pazar ima dosta navijača koji vole taj klub,i uvek pune tribine. Jedino za tim se ne slažem ,msm da su tanki i jedni i drugi, i u poslednja tri kola dosta ce igrati i faktor sreće, i drugi reztati utakmica ,samo se nadam ok sudjenju. Pozz iz Čačka

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.