Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Миљанић: Саво ме дубоко разочарао...

Милан Миљанић, син легендарног Чиче и директор Центра за тренерску едукацију, надовезао се на питање Срђана Благојевића и Партизанов „харакири” против АЗ Алкмара у Хагу
ФОТО: М. Рашић

Саво ме је тад дубоко разочарао, не због имена, већ ... конференције. Како си могао сам да преузмеш одговорност?

Милошевић је само одмахнуо руком...

Реци, Саво, је ли руководство стрепело: дан раније говорило „Само да не примимо три-четири?” Па, играчи...

Партизанов тренер је, ипак, невољно узео реч:

Наша задња линија не може да се мери с њиховом при уласку у игру. Ма... Играчи су испоштовали 85 минута до перфекције!

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

JUG
KOSI BRE TI DA KRITUKUJEŠ?Ko te zvao,ko ti je dao pravo?
Dule "Grobar"
Sad je gotovo ali, greska je napravljena od strucnog staba i Save Milosevica pre svega, koji je dozvolio dekipi da se sa igracem manje brani 2:0 umesto da odrze pritisak na sredini terena i na "Alkamrovu" zadnju liniju. Najzad, Stojkovic je frajerski primio gol i onda je "usla voda u usi". Utakmica je izgubljena iskljucivo nasim greskama!!!
Ranko
Alkmar je odlicna ekipa, ali je moj utisak da smo mi trebali da prodjemo dalje. U 2 utakmice sa njima videlo se da su dobra ekipa, ali Partizan, sa druge strane je pokazao da moze sa njima. Mi smo svoju sansu propustili u BG jos. Sto se utakmice u Holandiji tice, do samog kraja smo imali 2 gola prednosti i pre toga jos sansi za gol. Tako da sam ubedjen da je trebalo da idemo dalje Mancester i mi. Cak i sa njima u BG smo zasluzili remi po svemu prikazanom.
Kokos
Što ne pričaš Milane koliko te razočarao veliki strateg Miloje koji je na jedinih šest ozbiljnih mečeva ove jeseni doživio svih šest porata i primio 21 gol, koji vodi superšampionsku ekipu koju kantaju svi timovi koji igraju protiv Crvene zvezde? Trener koji nikog u sezoni nije nadigrao.
Dule "Grobar"
To je "drveni fudbalski filozof" kao sto je i njegov tata bio... Miljanic senior je prvi grobar jugo i srpskog fudbala koji je porodio Karadzica i i sl. (Terzica i td, i td.).
@kokos
Zato sto mu je tata pricao kako su namestane titule i derbiji na silu zvezdi, tako da ga to uopste i ne cudi.
Зоран
Да није извео кључне играче тада феноменалног Тошића и одличног Натка који су буквално отимали лопту на средини терена, добили би утакмицу. То С.М. зна али ћути

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.