Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Одлазак пре краја меча у ЛШ – нова мода на Маракани!?

За врелу атмосферу потребно је и да се уради нешто конкретно на терену, барем повремено прети великом ривалу
ФОТО: В. Марковић

Српска Маракана важи за стадион са једном од најврелијих атмосфера у Европи, али ове сезоне у Лиги шампиона нема притиска са трибинама као раније кад су мечеви овакве важности.

Кључни разлог је што сви редовни посетиоци, због скупих цена улазница, нису били у ситуацији да их купе.

За врелу атмосферу потребно је и да се уради нешто конкретно на терену, барем повремено прети великом ривалу. Против Бајерна звездаши су могли да се обрадују само корнеру у 30. минуту.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Oskar Skrinjar Srbin
Nije nam bila neka atmosfera protiv Bajerna ali na skoro svim utakmicama na Marakani u poslednjih nekoliko godina smo se istakli sjajnim navijanjem.
srbijanac
Marakana je bila strasna protivnicima a sada sa lakocom popravljaju gol razliku jedino Borjan zasluzjue sve pohvale i ako ostane do kraja ugovora zamolio bih upravu da ga predloze za sledecu Zvezdinu zvedu jer odbranama to zasluzuje a pre toga dajte mu odmah kapitensku traku
Звездаш
Никад лошије навијање. Некад је Маракана горела сат времена пред утакмицу, а оне вечери навијање није кренуло ни на уласку играча на терен. Наравно да због цене карата на Северу није била та уобичајена публика, а и избор песама је био лош...И ружно и упорно скандирање "дојче швајне"... Милојевић је понудио оставку, а то би требала Управа да уради због две катастрофалне грешке - безобразно високих цена карата што је и разлог лошег амбијента и непопуњених трибина и лоших појачања која су доведена и упорно гурана...
RommY
Slažem se u potpunosti sa svim!!! Ono što mene lično boli jeste to što godinama ja i mnogi iz Republike Srpske u kolonama prrvaljujemo stotine kilometara da pratimo našu svetinju, navijamo i promuklih glasova se nazad vraćamo, a ove godine smo doživjeli da povremeno i ćutimo iz revolta o lošem izboru pjesama, kao i tuljenje po 10 min neke sumorne pjesme koja uopšte nije podobna ni situaciji na terenu, niti situaciji na severnom kopu. Sve, ali apsolutno sve je ove godine zakazalo, od navijanja, cijena ulaznica, pa do igrača, trenera i uprave!!! Žalosno je to, ali mi sa ove strane Drine nikad nećemo ostaviti našu Zvezdu, ali bi bez razmišljanja pobili većinu uprave i FSS i kluba...
Stari delija
Svaka čast na komentaru.Potpuno si u pravu u svakoj reči!
Прикажи још одговора
Udbaš
Pa neznam čemu sva ova halabuka,zvezda ima mizeran tim i za naše livade,ali zato ima u FSS,Sudijskoj organizaciji i svim fudbalskom forumima sve svoje ljude.Nevidim da je neko od gledalaca napustio u znak protesta utakmicu između C.Z i Radničkog u Brogradu,iako se iz avion videlo da je utakmica nameštena,da se ovi ubiše sklanjajući se!Neznam dali neko protestova ko to SVAKE GODINE MENJA SISTEM TAKMIČENJA,ko protestova što udbaši SAMI SEBI DODELIŠE TITULU ZA 46g.,a prvak Vojvodine bio SPARTAK!Da organizovaše makar finale C.Z-SPARTAK, pa da se svi pravimo LUDI I LJUDI I SMEŠNA DRŽAVA!U kojoj normalnoj državi ovo može da se događa?E onda dođu ovi sa strane i lupe tim genijalcima 20 KOMADA,i najcrnje ismeja ih,namagarči i ponizi, naravni ne samo NJIH ,te nazovi igrače,već i taj NESRETNI NAROD NA TRIBINAMA,KOJI NAĐOŠE SPAS PA POBEGOŠE SA STADIONA! Pobegli bi i oni ali nemaju kuda!E sada izvolite"slobodni"mediji pa tapšite nameštenim utakmicama,po dva penala u 90 min,golovoma iz gol auta....
Mima
Potpuno se slazem za sve sto si napisao bravo za komentar!
partizanovo glasilo
Ви сте ЖУРНАЛ промашили тему. Зашто? Зато што НЕ анализирате последице, ви НАВИЈАТЕ! Не ваља то. Ко ће вам купити ваше новине ако нисте реални. Зашто не напишете УЗРОК овог стања у нашем фудбалу! без релне слике ви сте пљувачи. СВИ редом пљују по Звезди. Пљују тренери, назови аналитичари, набеђени и неписмени новинари и ткз. навијачи а у ствари МРЗИТЕЉИ! Само НИКО НЕЋЕ да каже УЗРОК! А узрок је:1.Нашу децу узимају - ,,купују" од 15-16г. за багателу, јер је тако рекла европа да може. Од 100 клинаца успе можда 2 или 3 највише, јер НЕ играју у новом клубу. 2.Богати клубови са запада купују парама (стотине милиона и више) Арапа или од наштампаног новца. 3.У великим клубовима запада игра 90% странаца. У таквим условима само случајно може нешто да се уради. Па нису ваљда они глупи да улажу стотине милиона евра а ми 10-20 милиона. Нека ти наши ткз. стручњаци ГАРАНТУЈУ ЖИВОТОМ да ће они успети у овим условима и биће подржани. Е сад господо ви наставите да паметујете. СРАМОТА!
a kako?
Pa cekaj kako drugacije kada je privatizacija klubova zakonom zabranjena?
1945.
Budi ti realan pa priznaj gde to država upumpava milione u neki klub u LŠ? Gde to postoji liga u kome su svi ostali golje sa nerešenim statusom, tj. nema zakona o sportu, a u dva kluba se sipaju državne pare i sva sredstva pretnji i moći, dok ostali služe kao formalnost da bi ovi bili šampioni. Znači ovo na šta se kuka je nerealno, usiljeno, sramota za podržavati.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.