Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Милетић: У Молдеу гол за реми, сад за победу у Холандији!

– Анализирали смо их у првенству: Утрехт је створио три шансе у првих 10 минута, није их материјализовао – истакао је Милетић
ФОТО: ФК Партизан

Може ли Немања Милетић, Партизанов небески скакач, вечерас против АЗ Алкмара у Хагу да се вине у висине (баш као и крајем августа у Норвешкој против Молдеа) и израсте у омиљену личност на уснама Гробара?

Ово нам је последња карта за још једну наду. Само нам „игра” победа, даћемо све од себе да остваримо жељени резултат, уз реално сагледавање ствари, неће нимало да нам буде лако. Гледао сам АЗ Алкмар и против Манчестера, у свим сегментима био је много бољи. Притом, у нестварном је низу: шест тријумфа, уз гол разлику 24:0, плус, вештачка трава. Међутим, нека се понови сценарио као у Молдеу: тад је гол био за реми, сад, волео бих за победу – збори, нескривеног осмеха, десни бек Парног ваљка.

У Холандију сте допутовали с „кофером самопоуздања”, продуктом егзекуције, сад за викенд, у голеади против Јавора?

Сваком дефанзивцу погодак представља огроман плус. Много радимо на прекиду, офанзивном и дефанзивном, надам се да ће баш сад, кад нам је најпотребније, још једном да нас послужи.

Ипак, првенствени задатак вам је да сачувате Стојковићеву мрежу. Како, знајући да ћете да се намерите на убитачан трилинг: БоадуСтенгсИдриси?

Ух... Њих тројица су као један. Ланац! Биће тешко, стално су у шанси, постижу много голова. Мало им оставиш простора и – у проблему си, ненормално су брзи. Морамо паметније да одиграмо него у Бегораду.

Откријте рецепт?

Стрпљиво. Анализирали смо их у првенству: Утрехт је створио три шансе у првих 10 минута - није их материјализовао, све се окренуло на воденицу АЗ-а. Мораћемо сваку прилику да искористимо, Европа не прашта промашаје. Холанђани имају много озбиљне нападаче, сад, за викенд, из четири шута постигли су три гола?!

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rudi
Ne treba mešati Zvezdinu utakmicu sa večerašnjom. Drugačiji klubovi, drugačija liga a mentalitet i strategija klubova su drugačiji. Mogu da shvatim i pobede i poraze ali nesportske poteze koji se veličaju ne - Kako je Šele prodao foru Boroti, Pesma na Kalamegdanu Tri koraka hocu ja i da ne nabrajam, oni slave ono čega nema u sportu.
Pepe iz New Yorka Zvezdas ..
Bas smo Nerealni ,Pa Nek pObedi Partizan njie To Bajern Liverpul ,to je Ahkmat ,,Hvala >
Pepe iz New Yorka Zvezdas ..
Vidite Kakvi Smo Mi Navijaci ,Pa Nek Pobedi Partizan Ipak je To Akhmar Nije Bayern Liverpul ,i T D ..
Pepe iz New Yorka Zvezdas ..
Zasto smo Takvi ,Pa nek Pobedi Partizan ipak je To Akhmar Nije To Bayern, Liverpul , i t d ..
Madjionicar
Picu? Tesko da taj razvozi pice. Za taj posao moras da znas da pricas engleski, a ovaj "nas" ne vjerujem da zna da bekne vise od 5 rijeci na engleskom. Vidis da mu ni srpski, maternji, ne ide bas najbolje. Znaci, gradjevina u najboljem slucaju.
Miki-Gvelf
Pepe, pusti fudbal i Partizan. idi razvozi pizzu
Željko Pavlović
Jeste.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.