ИНТЕРВЈУ, Његош Петровић: Јованчић није заслужио звиждуке

Било би другачије да је Павков искористио шансу при 0:0, али и да је шут Ван Ла Паре уместо на стативи завршио у голу – сматра везиста шампиона
ФОТО: И. Веселинов

Везиста Црвене звезде, Његош Петровић, памтиће утакмицу са Тотенхемом у Лиги шампиона на стадиону „Рајко Митић” за сва времена.

Не због убедљивог пораза 0:4, већ због податка да је по први пут добио шансу да буде стартер у елитном такмичењу, по одлуци тренера Владана Милојевића.

Учинак Радовог ђака, није био занемарљив, што није промакло ни легендарном Дејану Станковићу, али није ни помогао да шампион Србије избегне чак четири капитулације за 90 минута.

Наравно да пријају и много значе похвале таквог играча, какав је био Дејан Станковић. И да ме је критиковао значило би ми, и послушао бих да исправим. Речју пресрећан сам – казао је Његош Петровић.

Милојевић вам је указао шансу на великој сцени по први пут?

Био сам позитивно сам изненађен, кад сам сазнао да ћу почети. Надао сам се потајно, али нисам био сигуран сто одсто да ћу од почетка на терен. Радости није било краја. Имао сам позитивну трему. Открићу вам да сам још против Наполија и Ливерпула био на источној трибини стадиона „Рајко Митић”. Меч сам пратио са друговима, којима сам на сусрету против Наполитанаца рекао да ми је животна жеља да играма за Звезду у Лигу шампиона. Показало се да се снови остварују!

Мотивација вам је била и чињеница да сте добили шансу испред интернационалца Кањаса?

Наравно! Пресрећан сам да сам добио прилику да се докажем, пре провереног играча. Захвалан сам тренеру Милојевићу што ме је ставио у први тим. Задовољан сам партијом против Певаца.

Како гледате сад на још један неуспех у дуелу са Певцима?

Гледам и као после првог меча. Доста су квалитетнији, и то су показали у оба меча. Друга су димензија фудбала, немам више шта да додам. Закључак је да играју скроз другачији фудбал од нас и морамо да се помиримо са тим.

Били сте део везног реда на којем је био огроман притисак. Да ли сте Јованчић и ви осетили то на својој кожи?

Јованчић је ушао у меч феноменално. Можда је био и најбољи до грешке, која је претходила вођству Енглеза. За мене је одиграо добру и квалитетну утакмицу и криво ми је због због звиждања, које није заслужио. Поготово не он.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Soko
Tebe pokrivaju kao godine, ai si običan trkač i uz dobrog menadžera možda te negde uvale, nije im prvi put, zato te i guraju i nemaju nikog za prodaju, a ima vas kao sitnih svetaca i kršteno piojačanje nisu doveli, samo levate...Jovančić je najgori medju najgorima i igra sve lošije, umesto da je obrnuto, kad se ustalio i privikao, užas kako je spor, nesiguran, pogubljen, a ti ćeš mu biti naslednik!
Ive
Sjajno Sokole!
mare fkv
Bilo bi drugacije. Bilo bi 1:4 :)
tomazzi
Jovancic ne igra dobro od pocetka godine, vidi se njegov pad u igri i puno gresi.Veca je greska Miloja sto ga uopste stavlja da igra.
Željko Pavlović
Nije.
@zeljko
Jok ti si!
Miki
Publika nagrađuje i kažnjava prema zaslugama. Ukoliko se dotični ne popravi, ne treba ništa u CZ da očekuje.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.