Александар Митровић: Набавио сам звездашима 30 улазница

Неће због обавеза Александар Митровић гледати меч на „Вајт харт лејну”, али...
ФОТО: Бета/АП

Партизановац – домаћин звездашима. Такав је данас „посао” Александар Митровић, голгетер српског државног тима, ведета Фулама и голгетер о којем се прича.

Пратићу дуел на телевизији, јер већ сутра играм првенствени са Лутоном. Звезда има шансе да приреди изненађење, Тотехнем је у малом проблему. Црвено-бели су безброј пута доказали да су најбољи кад је најтеже. Енглези причају о амбијенту у Београду, једноставно, мораће да „јуре” три бода, тим пре што су у незавидној ситуацији. И ту је Звездина додатна шанса – верује Митрогол да црвено-бели имају право на наду и бодове.

Уочи доласка црвено-белих у Лондон, Митровић се нашао на додатном задатку.

Навијачи Црвене звезде су ме звали за улазнице. Набавио сам то драгоцено парче хартије за тридесетак људи. И то са задовољством! Многи од њих ће остати неколико дана у Лондону. Верујем да ће Звезду имати велику подршку – не крије српски репрезентативац да очекује спектакл и леп амбијент у Лондону.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Bravo.
trnina
Otkud sad tako cigani o MITRU a pojedinci su pisali da on nije nikakav ni igrač ni čovek, trebalo bi ga izbaciti izreprezentacije, a ubaciti Jovića na njegovo mesto, a uskoro će postati prvi strelac državnog tima.
@tandara mandara
gore ti covek objasnio da se Milosevic,Mijatovic i mitrovic nisu nadavali golova za reprezentaciju dok su bili igraci partizana.sad sam sve proverio na fss i zaista ni mitrovic ni Mijatovic nisu dali ni jedan gol dok su bili igraci partizana a Milosevic samo 2 od 37. mitrovic ne igra za partizan vec daje glove kao igrac engleskog kluba ili hoces da kazes da on igra za partizan...tako je bilo i sa drugom dvojicom...a sto se stjepana i galica tice oni su nakon 2.svetskog rata kao clanovi rezimskog vojnog kluba dobijali prednost nad drugim igracima iz sfrj i normalno da su davali.davali bi i drugi ali nisu dobijali sansu da igraju...
tandara mandara
Bobek,Milosevic,Galic,Mitrovic Mijatovic a svi se nadavali golova za reprezentaciju a nisu iz Partizana nego iz Zvezde.
Прикажи још одговора
zoki
Svaka cast!!!!!
Karlos
Pošteno!
Realni Arthur
Bravo Mitre, pa zapravo odnos izmedju Zvezde i Partizana treb da bude u boljem nivou, uzajamno postovanje, a ne tamo neke prepirke, svadje i psovke. Mada, kad bolje razmislim ovu losu atmosferu doneli su vodici oba kluba a ne igraci, jer oni su se uglavnom ispostavali, ali ovi nabedjeni poltroni su doneli nepodnosljivost medju navijacima i Partizana i Zvezde. A sto je jos gore, mislim da ovi vasi imaju direktan uticaj i na novonastaloj situaciji medju Grobare da imaju tri frakcije. Ja pamtim naviajce Partizana sa nekih lepsih vremena (od 1978) kako su dosli i navijali sa nama protiv stranih ekipa, isto i Delije isli da navijaju za Partizan protiv stranih timova, ali izgleda da ova anarkija medju navijace prija nekome, jer se tu i sakriju neuspesi i razni promasaji! Jos jednom naklon za Mitra od Delije, bravo legendo!
Palilulac
I ja se potpuno slazem...
РЕАЛИСТА
Браво за коментар. Свака част. Свака реч на месту!!!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.