Милошевић: Нећемо мењати игру! Тошић: Добро је што смо сви спремни

Фудбалери Партизана играју у четвртак од 16.50 против Астане у Казахстану, утакмицу другог кола Групе Л у Лиги Европе
ФОТО: ФК Партизан

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је данас да су сви играчи спремни за утакмицу против Астане у Лиги Европа и да екипа неће мењати своју игру.

- Пред последњи тренинг, оно што бих истакао, да су сви на окупу и сви су спремни за утакмицу. Већ смо упознали екипу са свим што нас чека сутра и што морамо да урадимо да бисмо остварили добар резултат. Биће нам потребно пуно трке и борбе да бисмо то постигли - рекао је Милошевић на конференцији за новинаре у Нурсултану, главом граду Казахстана.

Фудбалери Партизана играју у четвртак од 16.50 против Астане у Казахстану, утакмицу другог кола Групе Л у Лиги Европе.

На питање да ли је временска разлика од четири сата утицала на екипу, Милошевић је рекао да је екипа успела да до вечерашњег тренинга уђе у ритам и сатницу.

- Имамо још 25 сата да то у потпуности урадимо. Већи број проблема ћемо решити ако будемо имали већу концентрацију и будемо квалитетнији - навео је он.

Упитан да ли би, с обзиром на све околности, незгодан терен, временску зону, потписао нерешен резултат у сутрашњем дуелу, Милошевић је одговорио: „Не бих“.

- Покушаћемо да играмо своју игру коју играмо у Супер лиги и Лиги Европа. Мора да буде и прилагођавања, јер не зависи увек све само од нас. То колико ћемо нападати, зависи и од противника. Али нашу игру нећемо мењати - додао је тренер црно-белих.

Говорећи о играчима Астане, Милошевић је рекао да има много играча који су индивидуално јаки, али да је „пре свега битно да их зауставимо као тим“.

Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је да је Астана озбиљан противник који на свом терену има позитивне резултате.

- Упознати смо са њиховим врлинама и манама. Добро је што смо сви спремни. Радили смо напорно да дођемо до оваквих утакмица и надамо се да ћемо остварити позитиван резултат - навео је он.

Новинаре је занимало његово мишљење да ли је Манчестер Јунајтед највећи фаворит у групи.

- После жреба је то било јасно, али против Астане су играли са измењеним саставом, више пажње посвећују Премијер лиги. Шансе су зато равне за све и све ће бити јасније после сутрашње утакмице - рекао је Тошић.

На питање да ли су он и саиграчи могли ноћас да спавају због временске разлике, Тошић је одговорио: „Ја сам и даље у Србији“.

Бившег фудбалера ЦСКА Москве питали су и да ли ће поклонити дрес неком руском навијачу на трибинама.

- Најбитније је да Партизан има добар резултат и добру игру, а ако будем стрелац и ако на трибинама буде неког навијача ЦСКА, биће ми задовољство да му поклоним дрес - рекао је Тошић.

У Групи Л Манчестер Јунајтед је први са три бода, по један бод имају Партизан и АЗ Алкмар, а Астана је без бодова.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

toliko
Da vas Astana odvali od zivota
Marko
Ja bih verovao a znam da lazete......
Ranko
Partizane!!!! Nisam dobro sa zdravljem i molim vas obradujte me bar vi kao u derbiju. Napred Partizan!
Yugo
Ranko. Pozdrav Druze I Zelim To Puno zdravlja I Srece. Dace bog da docekamo svi ulazak u Nokaut Fazu. Pozdrav.
Miki-Gvelf
Drzi se Ranko, Bice pobeda, sto rece Karlo, ako ne sutra onda neki drugi put.
Прикажи још одговора
Marko Pavlović
Bravo.
Ajmo astana
Iscekujemo jedan poraz.
Kairat
Hvala, sa Borjanom u nove Sume.....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.