Милојевић: Гледали смо Бајерн у очи, штета због другог и трећег гола

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да његова екипа против Бајерн Минхена играла без страха од противника и да га је на његовом терену "гледала у очи"
ФОТО: ЕПА/Филип Гељард

"Није било великог респекта према противнику, али као да је мало страха од неке нове грешке и тешке ноге у неким ситуацијама. Рекао сам играчима на полувремену да изађемо да играмо и да није срамота изгубити од Бајерна. Жао ми је другог и трећег гола... Још једно искуство, гледали смо Бајерн у очи. Идемо даље, окрећемо се осталим утакмицама", рекао је Милојевић за телевизују Арена спорт.

Звезда је у Минхену изгубила од Бајерна са 3:0 у првом колу Групе Б Лиге шампиона.

"Ниједна утакмица није за поређење, али свакако у некој доброј мери значи нам искуство од прошле године. У првом полувремну стајали смо у ниској зони и имали смо слабу циркулацију лопте коју смо желели... Морамо те неке ситуације да решавамо мало боље", рекао је он.

"Бајерн има свој начин игре, стрпљиво, из поседа и пуно трчања иду до шанси. Трећи гол је недостатак концентрације у надокнади времена, а други гол из наше грешке... Али опет, био је ово велики напор и такве ствари се дешавају. На овом нивоу је то тако. Верујем да ћемо грешке већ у наредном мечу смањити на минимум", додао је Милојевић.

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

РЕАЛИСТА
CRVENA ZVEZDA – REAL MADRID 4:2 (3:0) /Đurovski 7, Đurović 12, Cvetković 39, Janković 84pen – Sančez 66, 87pen/ Stadion: Crvene zvezde Gledalaca: 90.000 Sudija: Keit Haket (Engleska) CRVENA ZVEZDA: Stojanović, Krivokapić, Radovanović, Bračun, Elzner, Janković, Đurović, Đurovski, Cvetković, Stojković, Mrkela. Trener: Velibor Vasović. REAL MADRID: Bujo, Ćendo, Kamačo, Salguero, Sančiz, Gordiljo, Solana (od 59.Huanito), Mičel (od 89. Veskez), Sančez, Galjego, Valdano. Trener: Leo Benhaker. ОНИ НИСУ ИГРАЛИ БУНКЕР И ЗАТО СУ ДАЛИ 4 КОМАДА ЈЕДНОЈ ОД НАЈЈЈЈЈЈЈАЧИХ ГЕНЕРАЦИЈА У ИСТОРИЈИ РЕАЛ МАДРИДА!!!!
Tvrd teren
Realno , malo nam je pomogao zaleđeni teren na koji se Madriđani nisu snašli !
РЕАЛИСТА
Динамо из Загреба није гледао Аталанту у очи. Динамо је гледао где је Аталантин гол и како до њега доћи. А доћи до гола аталанте није могао бункером, јер је јасно да се бункером гол не може постићи!!! Сад ће можда неко рећи како Бајерн није Аталанта. А ја ћу рећи да ни Аталанта није Јанг Бојс или Копенхаген против којих је игран бункер као да смо играли против Реал Мадрида, Барселоне, Ливерпула... Хвала Богу и срећи за прошлогодишњи и овогодишњи улазак у лигу шампиона. А што се тиче Звездине игре и Милојевићеве тактике, стварно игра,о најсрамотнији фудбал у лиги шампиона већ другу годину за редом!!!
РЕАЛИСТА
Madjionicar, све си одлично схватио као и моја поређења. Ја сам Звездаш од како знам за себе и пратио сам редовно Звезду у првенству и Европи до 1992-е али ми то не даје за право да хвалим оно што је лоше и подржавам оно што не ваља. Madjionicar, још једанпут ти хвала на правилном схватању мојих речи и поређења!!!
Madjionicar
Druze, mozda njemu jeste pamet za "4 noge", ali za sta je onda tvoja? Nije covjek uopste poredio Bajern i Atlantu nego prica o nacinu na koji ti Zvezda ulazi u sve i jednu evropsku utakmicu, pa bilo da je sa druge strane Bajern ili Atalanta ili Kopenhagen i tako dalje i tako dalje. Malo si ti to prebukvalno shvatio, ali glavno je da je njemu pamet "za 4 noge", a ti si super pametan, pa si mu poklopio. Zvezda da je igrala protiv te iste Atalante "koja nije Bajern" (kao da niko drugi na ovom svijetu ne zna da Bajern i Atalanta nisu za poredjenje nego samo ti), tvoja Zvezda bi i protiv te Atalante igrala jednako – znaci, bunker 90 minuta, pa ako prodje jedna kontra, prodje. O tome se radi i o tome covjek prica.
Прикажи још одговора
Dragan
E vala bas..posed 76% -24% ..sutevi u okvir 12-0..sutevi na gol 16 -5..e bas vala kako kazes..NAPREDNO ..ko onaj "granit" na trgu
РЕАЛИСТА
ОНИ НИСУ ИГРАЛИ БУНКЕР А ИГРАЛИ СУ СА НАЈЈАЧОМ ГЕНЕРАЦИЈОМ РЕАЛ МАДРИДА У ЊЕГОВОЈ ИСТОРИЈИ... CRVENA ZVEZDA – REAL MADRID 4:2 (3:0) /Đurovski 7, Đurović 12, Cvetković 39, Janković 84pen – Sančez 66, 87pen/ Stadion: Crvene zvezde Gledalaca: 90.000 Sudija: Keit Haket (Engleska) CRVENA ZVEZDA: Stojanović, Krivokapić, Radovanović, Bračun, Elzner, Janković, Đurović, Đurovski, Cvetković, Stojković, Mrkela. Trener: Velibor Vasović. REAL MADRID: Bujo, Ćendo, Kamačo, Salguero, Sančiz, Gordiljo, Solana (od 59.Huanito), Mičel (od 89. Veskez), Sančez, Galjego, Valdano. Trener: Leo Benhaker.
ISTINA
Toooooooooooooooooooooooooooooo
Rio Bravo
Miloje,jesi li ti bio sinoc na utakmici?Jel pricas o Bajern- Zvezda 3-0 sinoc ili o Indjiji?
25 милиона евра
Милоје прича о 25 милиона евра које је Звезда зарадила. Твоји и ти ни за млеко и хлеб немате. Сад попиј пиво и иди спавај да би сутра зарадио 3000дин.
Србија
Рече један мудар човек: "Спаса нам нема пропасти нећемо"
Taktika za LŠ
Sa Milojem je sve moguće. Nikako da shvati da je Zvezdina taktika 4-2-3-1 dobra za domaću ligu , ali da u LŠ moramo igrati sa pojačanom odbranom i brzim kontranapadom 4-1-4-1.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.