Милошевић: Осећамо се као пасторчад, и у Србији и у Европи

Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да је његова екипа играла веома лоше прво полувремене меча против Молдеа и истакао да црно-бели, поред тога што се осећају као „пасторчад” у Србији, исти такав однос имају и од УЕФА
ФОТО: Журнал

Јако лоше смо ушли у утакмицу, одавно нисмо овако лоше. Разлоге у овом моменту не знам ни ја. Нисам ни могао да помислим да овако лоше можемо да играмо прво полувреме. Кад се све сабере, овај резултат на крају је просто нестваран. Друго полувреме је било много боље и честитам момцима на томе – рекао је Милошевић новинарима после утакмице.

Фудбалери Партизана победили су на свом терену екипу Молдеа са 2:1 у првој утакмици плеј-офа Лиге Европе.

У изузетно тешким условима радимо и недостајала је та енергија са трибина. Некад је јако тешко кад се осећате усамљено на терену и ту једино видим оправдање за моје момке, јер поред тога што се осећамо као пасторчад у нашој држави, имамо такав однос и третман и од стране УЕФА јер екипе које дођу на наш стадион се осећају као код куће и што се тиче амбијента и што се тиће суђења. Верујете да је у таквим условима заиста тешко радити. Ја не знам како смо уопште још живи такмичарски у четвртом колу – казао је Милошевић.

Навео је да се неће бавити Молдеом.

После утакмице је евидентно да ћемо морати да се бавимо собом. Ми сигурно можемо 40-50 одсто боље, тако да ако успемо да подигнемо наш ниво игре на оно што смо показали у првом полувремену, онда су нам шансе велике – додао је тренер црно-белих.

Милошевић је рекао да је Партизан много пута показао изузетан карактер.

Ми смо много пута показали изузетан карактер, то није било препознато, ово је први пут да чујем новинара да тако нешто каже. И данас смо то успели. Сви очекују од Партизана спектакуларну игру, кад се она деси, она је стицај околности... Рекао сам да ми је дража утакмица у Турској због тога што је тамо требао много већи каракер него у Београду кад је све ишо по плану – рекао је Милошевић.

Он је добио жути картон, а рекао је да мисли да је судија једва чекао то да му покаже.

Милошевић је казао да су деца која су била на трибинама послала феноменалну енергију и да им дугује велику захвалност.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Knego
Shvatite, Partizan nema špica. Treba nam hitno špic tipa Mitrovića, Đurđevića ili Škuletića.
Бабица
Ма, каква пасторчад?! Ви сте недоношчад!
Haha
Gde nalazite ove
czvbgd
Klasicna grobarska spin masinerija pod maskom kvazi dzentlmenstva, isto kao i njegov prethodnik Mirkovic. Posto vam je Zvezda nocna mora, uzmite izanalizirati po pozicijama igrace vaseg kluba i igrace Zvezde.Malo dete vidi da je Zvezda kvalitetniji tim, na SVAKOJ poziciji.Prvenstvo jedva da je pocelo a vec ste krenuli sa neverovatnim pritiscima kroz medije kako Zvezda toboze namesta,a vas jadne niko ne voli. Da li je moguce da evo vec trecu godinu, po vasem misljenju,Zvezda ne moze posteno da pobedi u ovoj nakaradnoj ligi koja je svake godine sve gora?Da li je moguce da nijedan penal koji se svira za Zvezdu nije ispravno dosudjen?Da li je moguce da ste se drznuli da pricate o nekakvim mutnim radnjama posle onog derbija proletos, gde vam je grobar cokot poklonio remi,svi znamo kako?Cak i tad je onaj gospodin diskutabilnog mentalnog stanja izjavio da je Partizan ostecen..I na kraju, da li je moguce da se ne secate sta ste radili i kakve utakmice igrali kad ste 6 godina za redom osvajali?
Madjionicar
Totalno nepotrebna izjava ovo za sudjenje. Pobjesnio je poslije onog faula koji je sudjen nad Ozegovicem kao da je sudija u najmanju ruku svirao penal protiv nas u tom momentu, a ne najobicniji faul u situaciji gdje se nesto jednostavno moralo suditi jer su oba igraca zavrsila na zemlji. Bile su mozda 1-2 situacije gdje je sudija mogao da sudi i u nasu korist, ali da se sad prica o nekom tendencioznom sudjenju ili kako su nekome sudije majka, a nekome maceha? Ja ni jednog momenta danas nisam vidio da je sudija NAMJERNO navlacio za jednu stranu i sa ovakvim izjava samo stetimo i sebi i srpskom sportu. Ali dobro, vjerujem da je to izjavio zato sto je jos uvijek "vruce glave". Kad bi se malo smirio i objektivnije sagledao situaciju, vjerujem da bi se (ili se bar nadam) izvinio sudiji za ovakve izjave. Isto tako mu ni izjava o UEFA nije na mjestu, ali to je vec u pitanju nas balkanski mentalitet gdje se uvijek i za sve trazi neki spoljasnji krivac umjesto da se samo pogledamo u ogledalo.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.