Мркела: Jедна од најтежих утакмица које сам гледао у животу

Утиске након оствареног успеха против Копенхагена, и пласмана у плеј-оф фазу квалификација за Лигу шампиона, поделио је и спортски директор Црвене звезде, Митар Мркела
ФОТО: ФК Црвена звезда

- Изузетно тешка утакмица за све. За играче, за стручни штаб, а поготово за нас који смо гледали са трибине. Ово је дефинитивно једна од најтежих утакмица које сам гледао у животу. Пенал серија је била веома напета, као и сама утакмица, али на крају је уследила велика радост за све звездаше - рекао је спортски директор Црвене звезде.

Мркела се поносно осврнуо и на успехе које је тим бележио у претходне две сезоне.

- Остварили смо велике успехе у претходне две сезоне и најтеже је понављати добре резултате. Ово је огроман успех за Црвену звезду и сигурно ће представљати значајан импулс за будући рад – истакао је Мркела.

Црвена звезда ће у плеј-офу квалификација за Лигу Шампиона играти против швајцарског првака Јанг Бојса.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Mrkela se kao igrac nikada nije iskazao s obzirom koliki je bio talenat, ali kao sportski direktor je odlican. Ljudi se zale na pojedine promasaje, ali pogledajte u odnosu na pre 2 godine, koliki dobri igraci su stigli. Sada bi bilo dobro da se nadje jedno zaista dobro krilo ranga Marina. Sa dva vanserijska igraca, tim bi znacajno iskocio kvalitetom.
srbijanac
Borjanu treba odati sve pocasti zasluzan je sto je Zvezda opet uspesna i sto ima sansu za grupnu fazu u Ligu sampiona i po meni zasluzuje da nosi kapitensku traku..skidam kapu Marinu ali Borjan mi je prvi pik neka nosi Zvezdu kao nekad Stojanovic
Doca
Fantastičan uspeh i radost nama zvezdašima. Tebi savet: sa dva šamara da SPUSTIŠ NA ZEMLJU Jovančića. Umislio da je zvezda, penal u BG, dva čista šuta visoko preko gola,promašen penal. Užas. A nama velika radost i ponos.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.