Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Бранко Јовичић: Лепо смо отворили меч, али битан је само пролаз

– Не бих да коментаришем суђење – није хтео да се осврће на то Јовичић
ФОТО: В. Марковић

Непотребан страх увукао се у Звездину екипу у надокнади времена против Судуве, уместо мирног привођења утакмице крају примили су гол и морали под стресом да одбију последњи напад литванског шампиона. То је бацило сенку на добру игру, бољу и са фудбалером мање.

Најбитније је да смо прошли даље – нагласио је везиста Бранко Јовичић.

Лепо смо отворили утакмицу. Водили смо 2:0 на полувремену, а онда остали са играчем мање. Несрећа, много ми је жао, није била намера Гобељића, дешава се у жару борбе. Извињавамо се сви њиховој екипи и Славицкасу.

Судува је ове године пружила Црвеној звезди далеко јачи отпор него пре 12 месеци, али се поново показало да је квалитет у великој мери на страни српског шампиона.

Прошле године смо имали 3:0 на Маракани, а ове смо дошли у меч без гола у Литванији и зато је постојала доза притиска. Да је било 11 на 11 до краја меча, лакше бисмо победили. Било је још шанси за гол, могли смо убедљивије да славимо.

Драми у финишу кумовао је и мађарски судија, пропустио је да свира пенал за Црвену звезду после прекршаја над Филипом Стојковићем.

Не бих да коментаришем суђење – није хтео да се осврће на то Јовичић.

Иванић је промашио зицер, Бен погодио пречку, имала је Судува много среће у Београду.

Не улазе неке лопте у гол, ако можемо да бирамо боље да је сада тако и да се промени кад је најбитније. Сваки почетак је тежак, деликатно је поновити успех од прошле сезоне, али идемо корак по корак. Даћемо све од себе да оправдамо очекивања.

Имао је и дефанзивни везиста две шансе, посебно је добра била друга после асистенције Стојковића.

Најбитније је да је Боаћи дао гол, сваком нападачу значи. Надам се да ће да настави тако.

Црвено-бели су имали лепу подршку са трибина, публика је пријатно изненадила.

Делије су жељно ишчекивале старт. Биће још бољих и већих утакмица, приредили су нам навијачи и сада лепу атмосферу.

Наредни ривал је Хелсинки, Црвена звезда је апсолутни фаворит.

Нисмо много причали о њима, нити их гледали и анализирали. Полако почињемо то да радимо – закључио је Јовичић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Jeste!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.