Веселиновић: Ако имамо тај прави приступ нормално је да као награду добијете ово

Чукарички је у реваншу победио Банантс са 5:0, а Веселиновић је истакао да је то заслуга играча
ФОТО: fkcukaricki.com

Тренер Чукаричког Александар Веселиновић, после убедљивог тријумфа (5:0) против Банантса и пласмана у друго коло квалификација за Лигу Европе, био је задовољан оствареним тријумфом, за који је рекао да је плод доброг односа и јединства међу играчима.

- Мислим да смо заслужено победили, јер смо били боља екипа. Било је важно данас да будемо екипа до последњег тренутка, последњег судијског звиждука. Ако имамо тај прави приступ нормално је да као награду добијете ово. Све ово је плод доброг односа на припремама, заједништва око исте идеје и јединства у екипи - рекао је Веселиновић после меча у Јеревану.

Чукарички је у реваншу победио Банантс са 5:0, а Веселиновић је истакао да је то заслуга играча.

- Оно што тражим од мог тима је да увек будемо озбиљна екипа, да не размишљамо о резултату ни у једном тренутку, а плод свега тога и таквог приступа је овај резултат. То је све заслуга играча и онога што смо радили у припремном периоду.

Веселиновић је истакао да је рани гол донео је растерећење екипи.

- Тачно је да нам је гол помогао да се играчи растерете, јер ипак ми смо један млад тим, који је у стартној постави имао двојицу дојучерашњих омладинаца, а на клупи још њих шесторицу. После другог гола утакмица је кренула да иде током који смо желили.

Он је захвалио екипи Банантса на добродшлици и пожелео им много успеха у јерменском првенству.

Веселиновић је истакао да су играчи тријимф посветили саиграчу Димитрију Каменовићу који је прославио рођендан.

Двоструки стрелац Лука Стојановић истакао је да је тим урадио све оно што је тренер тражио од њих.

- Честитам нашем стручном штабу и свим људима у клубу на пролазу. Мислим да је ово итекако важна победа, јер се две године није играла Европа. Прво коло смо одрадили одлично и направили добру базу за остатак сезоне. Наравно, надамо се да ћемо даље правити успехе - рекао је Стојановић.

Он је истакао да је екипа заслужено победила.

- Ми увек играмо на гол више и јако је лепо што смо остварили највећу победу на страни као један спрски клуб. Ми смо један млад тим, испунили смо наш циљ, али знамо да у данашњем фудбалу није лако никога победити са 5:0. Надаље ћемо ићи корак по корак, јер нас ускоро очекује већ меч против Напретка у Супер лиги - закључио је Стојановић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.