Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

У Нишу почиње „операција три плус”

Без обзира на пораз (0:2) у првом мечу на Чаиру верују да могу у 2. коло квалификација за Лигу Европе
ФОТО: ФК Флора

Није се заборавила катастрофално слаба игра, као ни неочекивано убедљив пораз Радничког у Талину, у Естонији у првом колу квалификација за Лигу Европе.

Пораз од Флоре (0:2) заболео је сваког искреног љубитеља фудбала, посебно нишке Мераклије, али и све у руководству Радничког највише због непрофесионалног приступа скоро свих играча из нишке екипе који су наступили у Талину и због незалагања, што је и довело до неуспеха. На Чаиру се, ипак, верује да Раднички може да надокнади предност естонске екипе и да савлада Флору као домаћин.

– За нас у Радничком данас у правом смислу речи почиње операција „Три плус”, односно све је усмерено на припрему наше најбоље екипе да надокнади минус од два гола и избори пласман у друго коло квалификација. Ако успемо у томе, а чврсто верујем да хоћемо, предстоји нам велики дуел и одмеравање снаге са Ајнтрахтом, веровато и најатрактивнијим противником у другој рунди овогодишњег циклуса такмичења. Наравно, неће бити нимало лако, али спремни смо да ништа не препуштамо случају, пре свега да нашу екипу припремимо да буде ефикасна, али и да не прими гол на реванш мечу – рекао је Драган Марковић Маркони, в.д. председника нишког клуба.

Рачуница је проста, каже Марковић, који је послепораза у Талину такође био незадовољан учинком екипе и понашањем нишких фудбалера:

– Ни случајно се не сме поновити ноншалатно шетање по терену без учинка, нити игра у којој није приказан ни минимум жеље да се угрози гол ривала. Верујемо да ће стручни штаб успети да мотивише наше играче, али и да ће укомпоновати за ефикасну игру старе и нове фудбалере који су летос стигли на Чаир, и тиме направити победнички тим са којим ћемо проћи у даље борбе квалификација за Лигу Европе. Не треба понављати да је наш циљ пре почетка квалификација да догурамо што даље можемо и да на прави ин достојанствен начин представљамосрпски фудбал на европској сцени. Пораз у Талину нисмо очекивали, али нас је отрезнио и сматрам да ипак можемо да иозборимо пласман у 2.коло - рекао нам је в.д. председника клуба са Чаира.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cipela
Mora da se promeni napad, ovaj Tomic i Jirka i Meleg katastrofa!
pa
Oterali su Lalatovica jer moraju da budu kao i vecina lige, Partizanova filijala. Zato ce i oni proci kao Banat, Hajduk Kula, Novi Pazar, BSK i druge Partizanove filijale...
Ma sta kazes
Oterali Lalatovica? Na kojim si ti drogama? Bitno da je Lalatovic ljudima koja izjavi da odlazi iz Radnickog samo ako dobije poziv iz inostranstva. Pa kada nije bilo poziva potpise novi ugovor i posle 10 dana cim ga pozvala Vosa ta moralna gromada raskida sve i trci kao psic. Zato ta tvoja trenercina nikada nece raditi van ove zemlje (osim mozda Makedonija, Bosna i Montenegro) jer takvi ljude niko ne voli jer nisu pouzdani.
gropn II
iskren sam ljubitelj fudbala, bas me je zabolelo ... u dusi !
Laki
Bondarenko je trazio da predje u Vojvodinu.
"Sicilijanci"
markoni, radjoni, randjeli...pa, tonceli...E, bre Srbijo...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.