Председник сплитског Хајдука гледао Звезду

Звездину победу над Ливерпулом уживо је испратио и председник сплитског Хајдука!
ФОТО: ФК Црвена звезда

Јасмин Хуљај нашао се у уторак на стадиону „Рајко Митић“, присуство мечу Лиге шампиона био је завршни чин дводневног састанка у организацији фирме за производњу спортске опреме „Макрон“.

Црвена звезда и Хајдук имају заједничког техничког спонзора. Италијанска фирма је у Београду наставила тренд да једном годишње организује састанак са клубовима-партнерима.

Гостовање Ливерпула било је згодна прилика да се све организује баш у Београду.

Црвена звезда другу узастопну сезону игра у дресовима „Макрона“, италијанска компанија је направила сјајан потез склапањем партнерства са најтрофејнијим српским клубом јер је репрезентује у групној фази УЕФА такмичења.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan Bgd
Čitam i komentare,pa ne mogu da se napijem,koliko ima rupija ljudi,prvo Hajduk Split Zvezda osnovana kao SK VELIKA SRBIJA 1913 god.kao i Dinamo negdašnji HAŠK GRAĐANSKI ,NJEMU PROMENILI IME 3 MESECA POSLE ZVEZDE, KOMUNISTI POKUŠALI DA OD HAJDUKA NAPRAVE TO JFDP ALI NISU USPELI I OSNOVALI GA U ZAGREBU A HAJDUK JE OSNOVALO O ČOVEKA 7 SE DEKLARISAĐO KAO SRBI I OGRESLI OVE TITOISTA KOMUNISTE.Elem,Zvezda,Hajduk i Dinamo su recimo u staro vreme imali istog sponzora opreme i to PUMU VIŠE DECENIJA,STARI KLUBOVI SA OVIH PROSTORA Lično mislim. E mora ništa da znači,ali baš i Hajduk da obuče Macron opremu u isto vreme kad i Zvezda????? Pogotovo partizai nema sa ovim ništa,jedino su ove gljpave opaske pojedinih na Splićani,šabani,Zvezda ima i u krvatskoj banovini pristalica jer je tamo 70%Srpskog stanovništva i NE. BRKAJTE MESTO OSNIVANJA PARTIZANA,NIJE SPLIT VEĆ ZAGREB.
Krcun Penezic
Definitivno nema nepismenijeg i neobrazovanijeg, a bezobraznijeg lika na ovim vestima. Pa covece, sve sto si rekao, nista nije tacno. Ne znam da li si uopste svestan toga...
Pedja
Predsednik Hajduka je cuo da ima Splicana u najblizem komsiluku, pa dosao da ih obidje, pa kad je vec tu da i vidi neku dobru utakmicu. Nudili mu da gleda i Partizan - Radnik, ali covek nije blesav.
Željko
Homa!
Gladijator
Stari prijatelji još iz SFRJ kad su tagrljeni plakali za drugom Titom. Braća zauvik
DEBAKL
ZVEZDA IZGUBILA 6:1, NAJVECI PORAZ U 21 VIJEKU
Poznavalac,
Jedini klub sa kojim C. Zvezda ima negativan bilans dobijenih i izgubljenih utakmica u ukupnom skoru. Nisu nas drali ali su nam uvek bili nezgodan i opasan protivnik. Daleko tezi od Partizana koji je klub lokalnog karaktera.
Прикажи још одговора
bokiUSA
Imamo mi prve komsije splicane...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.