Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Милојевић: Салцбург фаворит, никад нисам играо без публике

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да ће његов тим против Салцбурга играти са великим мотивом у борби за Лигу шампиона, упркос томе што неће бити публике због казне УЕФА
ФОТО: М. Рашић

Јако битна утакмица нас очекује, али не бих причао претерано о томе јер је гледамо као на сваку другу. Играмо против противника који је утицао на моје тренерске погледе када сам био гост Салцбурга, знам о каквом клубу се ради. Имамо велики мотив јер као шампиони Европе никад нисмо играли у Лиги шампиона, а Салцбургу дајемо улогу фаворита – рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону „Рајко Митић”.

Милојевић је подсетио да црвено-бели дуго нису играли на оваквом нивоу и да им је ишло у прилог одлагање меча са Напретком у Суперлиги.

Да ли смо у предности јер је Салцбург играо за викенд? То не може да се каже, специфична је ситуација. Искрено, ја волим кад играмо утакмице.

Утакмица ће се играти пред празним трибинама због казне УЕФА на испаде навијача Звезде, али без обзира на то Милојевић не очекује да ће то спутати његове изабранике.

Понашаћемо се као да су навијачи са нама. Први пут ћу бити учесник меча без публике. Изричито сам за то да се нађе друга казна, нисам да се игра без публике, а исто бих рекао и да смо гости. Ово је велики догађај и за саму Србију, презентујемо и земљу.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aleks
Ko je cica sa desne strane?
MX.
Milojevic je mudar.Prepusta ulogu favorita Salcburgu,kao sto je to bio slucaj s skoro svim rivalima prosle sezone u LE.Sparta,Krasnodar,Arsenal,Keln,Bate Borisov. To je normalan stav,jer je covek svestan nivoa snage,kvaliteta i jacine rivala.Medjutim,to nikako ne znaci da umanjuje sve to kod svog tima,naprotiv,sto puta je izjavio uoci neke utakmice,da veruje u svoje momke i ekipu i to se uvek dobro zavrsavalo po Zvezdu. Ako Milojevic do sad nije stekao ogromno poverenje kod navijaca i javnosti,ne znam kada ce?
Milojević
Ispravka : nikad nisam igrao bez pomoći sudija !
Radmilo Bošković
Milojeviću, kako te nije sramota da izjaviš da je Salcburg favorit?! Kako Zvezda može ići dalje kada ima trenera sa gubitničkim mentalitetom! Umesto da na svoje igrače deluješ sugestivno, da ih ohrabriš pred utakmicu, ti si već skinuo gaće!Ovo je užas! Siguran sam da Zvezda ima za dve klase bolje igrače!Pa ko je taj Salcburg?! Napred Zvezda!
Zoran CZZG
Mogu li se staviti neki zvučnici na sever ili je i to zabranjeno....pa sa pomoćnog terena navijati?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.