Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Мирковић: Задовољан резултатом, избацили смо одличну екипу, понестало нам снаге у финишу

Три меча на клупи Партизана, три победе под командном палицом Зорана Мирковића
ФОТО: И. Веселинов

Задовољан сам резултатом и пролазом, избацили смо одличну екипу. Нисмо ушли како треба у утакмицу, али после примљеног гола били смо агресивни, радили смо оно што смо се договорили. Поново смо имали пад у последњих 10-15 минута. Свесно смо се и повукли, а и понестало нам је снаге. Имамо времена да припремимо утакмицу и анализирамо Бешикташ. Велика је то екипа – рекао је Зоран Мирковић.

Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

...
Pricati o igri postaje suludo.Vidim da su shvatanja i vidjenje fudbala po komentarima rasteze iz jedne krajnostu u drugu.A ako si realan i pricas o pravom stanju situacije ,ti ne volis klub.Ja i dalje volim Partizan ali ne zatvaram oci od surove realnosti da nam je to bilo to ove godine u Evropi.Do sledeceg leta i novih bombi,mogucih rivala,kalkulacija ...
Nikola
Sve je ovo dobro. Vidi se da tim raste i da se odbrana uigrala. Nema sanse da prime vise od 3 gola od turaka u cetvrtak. Vidi se pecat Mirkovica a Jankovica ne prodavati ispod 15 mileona. Videcete kako ce ova ekipa da cepa mreze u play off-u i bice sigurno na nekom od 3 do 5-tog mesta.
Pigeon
Komentarisacu samo prvi sat igre, jer toliko smi igrali i to nije bilo lose, ali ni nesto posebno. Taman se napravila neka dobra atmosfera izmedju tribina i igraca na terenu, bas, bas...a oni ne mogu vise da potrce, dusa im u nosu!? Kako je moguce da neka ozbiljna ekipa, na ovom nivou, koja je prosla kompletne pripreme ne moze da istrci 90 minuta!? Totalno su pokvarili utisak! Nama vezni red nije nikakav, lako nas probijaju, Kosovic i Zdjelar jako losi, Pantic takodje, ali on je bar imao onu maestralnu asistenciju za drugi gol i za mene je to dosta...Sve je palo na odbranu gde je Spanac pokazao lose strane, mi ne umemo ni da stanemo ni da branimo blok!? Rikardo neozbiljan, umesto 5:1 ili 6:1, umalo 3:3! Covek se smeje, njemu smesno, a mogao da postane prvi strelac kvalifikacija!? Nekim igracima stvarno treba objasniti gde su dosli, ciji dres nose...Zakaric? Djerleku jos nije mesto na ovakvim utakmicama, svaka cast za celavog, ali i on je pao poslednjih 15-20 min. Besiktas? Boze pomozi!
Kole
Hocemo smenu kondicionog trenera!
Rale
Imam pitanje za strucnjake u Partizanu.Kako to da nemamo kondicije za vise od jednog poluvremena i da nas pretrcavaju i diktiraju tempo timovi kao sto su do pre dve godine srpskoligasi,Zemun,Vranje,Surdulica a i Mladost koji su bili stalne musterije.Mogu samo da zamislim kako ce biti kada budemo igrali sa kvalitetnijim. Vreme je da se najure Vazura, Ilijev, Vucelic, nesposobna i nestrucna Uprava.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.