Митар Мркела: Можда је неко очекивао излет у Словачку...

Ситуација није згодна, али далеко од тога да је безизлазна за Црвену звезду
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Оптимизам да се може до пласмана у последње квалификационо коло за Лигу шампиона станује и у реченицама спортског директора Митра Мркеле:

Уопште не мислим да ситуација није згодна. Можда је неко очекивао убедљиву победу, па да идемо на излет у Трнаву, али ја нисам. Знао сам да ће да се преломи у реваншу.

Спартак вас није изненадио?

Знали смо који су квалитети Спартака, да није атрактивна, али да јесте изузетно дисциплинована и организована екипа. Изванредно игра на резултат, што показује од старта квалификација.

Црвена звезда је могла боље?

Нисмо играли лепо, али били смо бољи од Спартака. Очекујем да у другој утакмици преточимо већи квалитет у добар резултат.

Шта очекујете од Спартака?

Они увек играју исто, неће одустати од свог стила. Очекује нас баш слична утакмица.

Штета је што је у првој утакмици експресно примљен гол после вођства?

Кључ је био да смо из дисциплиноване игре дошли до вођства, а онда се догодио пад. Знамо да Спартак игра лошије кад је у резултатском дефициту и мора да јури, покушаћемо да га доведемо у ту ситуацију.

Свакодневно сте уз екипу, како вам делују играчи?

Сви су оптимисти. Честитао сам момцима што су оставили срце на терену у првом мечу.

Очекујете ли да се преполови казна УЕФА?

Не бих још да причам о томе, мисли су ми усмерене на утакмицу са Спартаком.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gepart
Naš fudbal je smešan,a navijači u ovom sportu su još smešniji. Tragedija je za državu, a pre svega za ovaj nesretni narod, ko daje silne milione evra da naši netalentovani fudbaleri, a tragedija da bude veća još se dovlače i stranci koji se debelo plaćaju, a čiji je nivo takav, da niko neće sa njima da potpiše ugovor,tkz.slobodni igrači, a maksimum je da su rezerve u nekom ,ruskom, francuskom, kiparskom,....timu, i to timovima iz sredine tabele ili koji se bore za opstanak. ZAMISLITE DRŽAVNA FIRMA DUŽNA 60 MIL.EVRA, IMA 150 ZAPOSLENIH I TO NEKO POKRIVA. Pa firme dužne po miloon, dva evra, odma ih otetaju u stečaj i hiljadu ljidi završi na ulici. Stršno,jezivo nemoralno, užas. Te pare što guraju u nesretni fudbal, treba da idu VATETPOLISTIMA, ODBOJKAŠIMA,KOŠARKAŠIMA,STRELCIMA,VESLAČIMA I KAJAKAŠIMA I NAŠIM VELIKIM SPORTOVIMA !!!
psycho
Koje bre pare, koliko para, šta bulazniš ti bre ?
Marko Petrović
Митар Мркела: Можда је неко очекивао излет у Словачку...stoji u naslovu! Znaš šta, Mitre, ja kao navijač Zvezde nisam očekivao izlet u Slovačku, ali sam očekivao mnogo bolju igru Zvezde u Beogradu! Očekivao sam da će Zvezda igrati brzo, borbeno i snažno! Očekivao sam da ćemo ih samleti tempom! A, ono ništa i zato danaas ne očekujem ništa! Milojević je u Beogradu pokazao – ništa!
Milan Zitoradja
Sta ti lupas covecе? Pa Zvezda nakon 10 godina ponovo glasi za nekog favorita i to zahvaljujuci ovim ljudima koji su uspeli Zvezdu da postave na mesto.
hm
Izvini Kapelo, nisam te poznao...
Прикажи још одговора
Marko
Samo vi ispadnite pa da lumpujemo do zore.
@Dragan Bgd
ne brini tebra procice oni nekako dance posto su krs od ekipe, ali ce ih zato njihov omiljeni fener(po zeljku obradovicu) sahraniti na terenu, zivi bili pa videli!
Dragan Bgd
Sad lepo plačite i arlaučite do zpre.Nordjeland je mnogo slab,opet ćete da se provučete,mada,oni mogu i da vas koknu ovde,znaš.
Прикажи још одговора
goksi
mnogo ti znas primicete dva komada od sparte nije to suduva
Dragan Bgd
Predpostavljam da sad negde cmizdriš,cviliš i kmečiš,nisu nam dali 2 komada,dali smo mi njima,imaš nešto protiv,Tarabič u pokušaju.Kako bre glodari ne shvatate,da vam i proročanstva i zelje ne idu dobro.JEDNA JE ZVEZDA,baš svetla obraz Srpskom fudbalu.
Svrca
Mnogo ti znas
Прикажи још одговора
Калимеро
Све зависи од Милоја. Прошли пут га је колега надмудрио

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.