Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Немањи Милићу страдала ложа, неће играти у Трнави

Немања Милић је на терену провео нешто мање од 20 минута, стопирала га је повреда
ФОТО: М. Рашић

Страдала је задња ложа, није било шансе да Немања Милић настави утакмицу кад се појавио озбиљан бол.

Још је неизвесно колико ће Милић да паузира, али је јасно да неће бити спреман за реванш против Спартака у Словачкој.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Da je Zvezda dobila Spartak sa 5:1, sada bi bilo stotine komentara o dobroj igri, a to je moglo da se desi i uz ovakvu igru. To sto se desilo Milicu je bas steta, mislim stea je za svakog igraca jer na taj nacin zaradjuju. Nema tu krivca, jednostavno desi se. Kazu neki kako nema pojma, medjutim Milic je jedan od najbrzih igraca, kad igra laznu devetku primi svaku visoku loptu, prosledi je levo ili desno saigracima, to puno znaci. Neumorno trci, pokriva sve, i izvrsava zadatke. To se ocekuje od danasnjeg igraca. Da daje po 3 gola na utakmici, igrao bi u Realu. Zrtvuje se za potrebe tima. Po meni Simic treba da igra na sredini, a Ebisilio da udje kao zamena u drugom, jer jos nema snage za vise od poluvremnea. Simic ima i snage i brzinu.
Bujke
Neka nek odmara duplo smo jači jad ne igra. Kao i više od pola tima...
FkpCascais
Poenta je sto ne shvatate koliko su Kanga, Boaci, Donald i Le Talek znacili timu...
Jovan
Muka da se prizna,ali brate surova istina...decko ne zna ama bas nista,a i taj oslonac da je trkac i borac,kratko izdrzao u utorak..Zvezda se nije ni blizu popunila igracki od januara i odlazaka tad i ovog leta...sad krpi i presipa iz supljeg u prazno a ovevsto su doveli ,sem Degeneka i izgleda Simica,odmah 3 sedmice na Zlatibor,kondiciju za trcanje da im upumpaju..jedva se krecu po terenu..a bez trcanja,nema ni govora o igri i ma kakvom doprinosu
RRR
Milojevic direktni krivac. Covek mora stalno da igra pod grcom, da se dokazuje,a ima uz srnica najvecu odgovornost u igri. Ako Radonja, Ebi i Ben odigraju za tim prolazimo.Bez soliranja, osim jedan na jedan.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.