Звезда чека жреб за треће коло из неповлашћеног шешира: Салцбург најтежи, Карабаг пожељан

Црвена звезда има потенцијалних 11 противника у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, у случају да елиминише Судуву у другој рунди
ФОТО: УЕФА

Једино је извесно да је учесник трећег круга аустријски првак Салцбург, који због доброг коефицијента почиње од те фазе.

Жреб за треће коло биће обављен дан пре мечева другог, у понедељак 23. јула. Пар Црвена звезда – Судува није међу носиоцима и на папиру је аутсајдер, али су Литванци већ показали против АПОЕЛ-а да то не мора да значи.

Међу повлашћенима на жребу за треће колу су осим Салцбурга и победници мечева Лудогорец – Видеотон, Селтик – Розенборг, Легија – Спартак (Трнава), Астана – Митијланд и Кукеши – Карабаг.

Очекује се да прођу Бугари, Шкоти, Пољаци, Казахстанци и Азербејџанци, али би представљало изненађење да се сви фаворити пласирају у наредни круг.

Постоји могућност и да противник Црвеној звезди у трећем колу буде мађарски шампион који бележи добре резултате са Марком Николићем на клупи и некадашњим играчима Партизана у тиму: Данком Лазовићем и браћом Шћеповић.

Како би дошло до тог дуела потребно је прво да жреб споји Звезду и Судуву са Лудогорецом и Видеотоном, па да фаворит из Разграда испадне.

За Црвену звезду је добро да ће у случају успеха у трећем колу квалификација за Лигу шампиона не само добити обезбеђено место у групној фази Лиге Европе, него и у плеј-оф рунди квалификација имати за ривала клуб из ранга неповлашћених (потенцијални ривали, Јанг бојс, Астана, Легија, а можда и Динамо из Загреба).

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zenga
zvezda napravila veliku gresku prodajom pesica,bolje da je radonjica I srnica prodala
Bili Piton
Kakav podnaslov: U SLUČAJU AKO PROĐE SUDUBU"...? Valjda je dovoljno ako i kad i u koliko prođe? Nije to EU velikan pa je prolazak SLUČAJ(an)!
David
Ala ste uzleteli,pa svi vas zele,jer ste sa pravom u slabijoj grupi.mnoooogo ste slabiji od prosle kvalifikacije
bijenjevcefra
Viktorija plzen, moj omiljeni klub!
Louis Vitton
Dajte im Videoton hahahaha.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.