Драган Џајић: Идемо степеник по степеник, све до Лиге шампиона

Почасни председник Црвене звезде Драган Џајић рекао је да не очекује много неизвесности против Спартакс Јурмале
ФОТО: В. Марковић

Драган Џајић је навео да су фудбалери српског клуба фаворити у првом колу квалификација за Лигу шампиона.

Тешко је говорити о противнику кога не познајете довољно добро. Видимо и сада на Светском првенству да су многе утакмице неизвесне, али не мислим да ће овај наш окршај бити такав. Сматрам да је Звезда фаворит. Сада је најбитније да одрадимо добро припреме, да наставимо са преданим радом и да сваког противника који нас очекује схватимо озбиљно – рекао је Џајић за сајт клуба.

Звезда ће 10. или 11. јула гостовати Спартакс Јурмали у првој утакмици првог кола квалификација, док ће се реванш играти после седам дана у Београду.

Џајић је рекао да то што ће се прва утакмица играти у гостима „не мења ништа значајно” и да Звезда треба да настоји да већ у том дуелу реши утакмицу како би себи олакшала посао у реваншу.

Фудбалери Црвене звезде претходне сезоне су остварили велики успех у Европи и тако подигли очекивања пред овогодишњи старт квалификација.

Прошла сезона је за нама, сада је све ново. Сигурно имамо велике амбиције, а видећемо колико ћемо их остварити. Ако се присетимо првог кола квалификација за Лигу Европа на Малти видећете да је било можда и теже него на мечу у Москви против ЦСКА. Фудбал је толико напредовао у свим земљама тако да данас не можете да кажете да је негде неко велики фаворит. Ми само треба да наставимо путем којим смо кренули прошле сезоне, да идемо степеник по степеник и да учинимо све како бисмо дошли можда и до Лиге шампиона – казао је Џајић.

Црвена звезда ће се, ако прође Спартакс, у другом колу квалификација за Лигу шампиона састати са победником дуела између Судуве из Литваније и кипарског АПОЕЛ-а.

 

 

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
Srecno braco rusi.
Бари
Волим те ЗВЕДО
Zvezdas
Srecno zvezdo

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.