Тавамба: Спремни и за пенале, имамо одличног голмана!

Имамо одличног голмана и добре шутере – тврди камерунски нападач, стрелац против Викторије прошлог четвртка
ФОТО: М. Спасојевић

Леандре Тавамба, Партизанов адут за велике утакмице, често с префиксом историјских! Кец из рукава тренера Мирослава Ђукића, нарочито расположен на међународној сцени, кадар да у групној фази Лиге Европе у црно завије одбране Скендербега, кијевског Динама и Јанг бојса.

И, после сјајне јесени, на радост Гробара, голгетерски низ настави и у пролеће, матира у Хумској голмана Викторије и Парном ваљку, пред реванш у Плзењу, разбукта наду да може у осмину финала престижног такмичења!

Не размишљамо о пеналима, али ако до њих дође, спремни смо! Имамо одличног голмана и добре шутере – тврди Леандре Тавамба у предвечерје пута у Чешку, на „меч године” с лидером тамошњег шампионата.

Значи, у Хумској су спремни и за сценарио да после 120 минута буде 1:1 и путника у наредну рунду одлуче ударци с беле тачке. Српски првак је прошлог четвртка више показао од ривала, али...

После утакмице у Београду добили смо јасну слику каква је Викторија. Било је важно да победимо код куће, на жалост: примили смо тај гол из офсајда и сад морамо победу да тражимо у реваншу. Учинићемо све да одиграмо добро у Чешкој.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Robin hud
Prvo sve najbolje zelim Partizanu i da prodje u drugi krug ali zasto se igra na penale? Ok, bitno je da se prodje, kontam ali treba odigrati utakmicu muški pa sta bude pa tek onda pricati o penalima ako se dodje do toga. Ja bih bio prezadoljan kada bi i Zvezda i Partizan prosli dalje.
nemanja
oni kazu da idu na pobedu, a ne idu da odigraju tamo 1:1 , Tawamba je samo odgovorio na pitanje da ako dodje do penala imamo dobrog golmana i dobre sutere

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.