Сад и дефинитивно: Звезда без Боаћија на ЦСКА у Москви!

Црвена звезда ће бити без Ричмонда Боаћија и у реваншу против ЦСКА!
ФОТО: В. Марковић

Не постоји шанса да се најбољи стрелац Црвене звезде из првог дела сезоне Ричмонд Боаћи нађе у комбинацији за меч у Москви.

Стање повређеног Боаћијевог листа погоршано претходних дана и он није успео и поред велике жеље да се опорави за утакмице са московским клубом.

Боаћи није тренирао у недељу, појавио се на стадиону неколико минута после поднева како би се обавила редовна терапија.

У овом тренутку је незахвално да се прогнозира колико ће још морати да паузира, али је сигурно да неће бити спреман за мечеве у фебруару и вероватно ће да пропусти и део мартовских утакмица.

Нова ситуација вероватно ће да се рефлектује и на евентуални трансфер у Кину, смањене су шансе да до продаје дође.

Реалније је да Боаћи остане у Црвеној звезди до краја сезоне и остане адут у европским квалификацијама наредног лета.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Debeli
CSKA kraj , a Boake i ovakav kakav je trenutno , sposoban je za izvodjenje penala u prvenstvu, tako da nista niste izgubili .Gubi jedino Pesic koji ce dati poneki gol pred kraj svake namestene utakmice !
vec vidjeno
Ista prica kao sa onim Vijerom. Hoce da ode, ovi zatezu, on pocne da se prenemaze, a oni naprave od Kataija prvog strelca, sada se to radi sa Pesicem...
pero
Uuuuu sto mi zao.....!!!!!!
da ga utopimo dok je vreme
Poceo da se povredjuje. Najbolje da ga prodamo za 5 milki sto je mozda i vise nego sto vredi, pr. Partizan prodao Leonarda za 4 miliona koji je duplo bolji igrac.
Mk
Leonardo je najbolji stranac koji je krocio u nasu ligu, on i Boaci jednostavno ne mogu da se porede, Leo je druga dimenzija za ovog penaldziju. Sad sto je izabrao Arape i njihove dolare (2.2 miliona po sezoni) umesto tim iz TOP 5 liga,to je drugo. Izabrao je pare pre fudbala, i to je to, jer ovu platu tesko da bi dobio u Evropi, ako ne racunamo one najjace klubove. Inace Leonardo ima kvalitet za neku od liga petice i to ekipe iz vrha tabele.
Marko Petrović
Ako Zvezda bude igrala kao u prvoj utakmici, protiv CSKA, u Beogradu ili kao protiv Javora, ne piše nam se dobro! Nije bitno ko će igrati nego kako će se igrati! Ako Zvezda ne bude igrala brzo i snažno, nema što očekivati u Moskvi! Što se tiče Boaćija, ne mislim da je hendikep što neće igrati jer čovek se ničim nije dokazao u grupnoj fazi lige Evrope! Ne znam koliki doprinos Zvezdi mogu dati spori i u pasovima neprecizni Donald, nevidljivi Srnić i novi Rikardinjo, alijas Ben?! Videćemo u sredu!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.