Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Партизан позвао навијаче да купе карте за ЛЕ, уз дружење са играчима

Фудбалски клуб Партизан позвао je навијаче да у уторак дођу на дружење са првотимцима црно-белих који ће купити комплете карата за предстојеће утакмице Лиге Европа
ФОТО: Н. Неговановић

Првотимци Партизана предвођени капитеном Сашом Илићем у уторак ће од 13 до 13,30 часова посетиће благајну испод јужне стране стадиона Партизан како би купили пакете карата за предстојеће утакмице Лиге Европа, односно утакмице са Скендербегом и Јанг Бојсом.

Партизан ће 2. новембра на стадиону у Хумској од 19 часова дочекати Скендербег у четвртом колу Б групе Лиге Европа, а потом ће 23. угостити Јанг Бојс.

Црно-бели после три одигране утакмице заузимају треће место у Групи Б са два бода, пет мање од првопласираног Динама из Кијева, а бод мање од другопалсиранго Јанг Бојса.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Džo istina
Privucite vi navijače igrom, šansama, golovima a ne šupljom pričom. U poslednjih 10 utakmica niste 7-8 puta šutnuli loptu na gol protivnika kako treba. E takav fudbal nas Partizanove navijače ne privlači na tribine!
Milan Boss
II deo...Suma je dosao totalno nespreman i zapusten i od njega nesto mozemo ocekivati tek posle zimskih priprema. Tawamba je enigma, i mislim da mu je Djuka pogodio dijagnozu a to je da on ima problem sa samim sobom. Ozega su svi uzeli na zub, a momak se bori posteno koliko moze i ume.Igra konkretno i prema golu, daje golove, promasuje sanse, pada na nos ali makar posteno natopi dres...Ilic je ocitao lekciju svima protiv Backe.Nista ekstra, ali u tim godinama odigrati 90 minuta i podeliti nekoliko lopti sa ocima za nauk je svima koji pretenduju na njegovu poziciju. Nemamo igraca koji ce u kriznim momentima da povuce ekipu, kao sto su to prosle sezone cinili Leo i Djuka...Krila nemamo, defanzivci su nestabilni, cini mi se da je celavi Miletic najspremniji ali opet i on ima dosta gresaka u igri koje nema ko da ispravi... Osim Stojketa koji vrlo ceto ostane sam kao na strelistu. Za brigu je to sto u ekipi nemamo nijednog mladog igraca koji ima redovne minute i koji sazreva za veliku scenu
Bojan
Kupićemo karte i družićemo se, ali nam je neophodno da u Beogradu pobedimo Skenderbega i Jang Bojsa, a da iz Kijeva donesemo minimum bod, jer drugačije neće moći, možda budemo morali i da pobedimo Dinamo u Kijevu, što će biti teško. Ali ako su oni mogli nas ovde u Beogradu, zašto ne bi mi njih u Kijevu. Šteta što nismo pobedili Albance, sada bi situacija bila drugačija. Ipak od proleća i nastavka igara u Ligi Evrope nema ništa. Slabi smo i tanki, a i nemamo jednog Lea i Djuku, koji mogu da daju golove. Videlo se da u Albaniji nema ko da daje golove. Sramota za jedan klub kakav je Partizan.
sone
svaka cast
mirko
Lepa akcija ali navijaci moraju da postuju pravila UEFA uz naravno pun stadion.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.