Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Вазура: Надам се да су навијачи схватили да су оштетили свој клуб, мислим ту пре свега на оне са истока

Утакмица између Партизана и Динама већ у најави носи три „празна поља”: благајну, трибине и касу
ФОТО: Н. Неговановић

Присталице српског првака се, ипак, надају да неће да буде и четврте празнине – у срцу. За то је потребна победа Саше Илића и другова!

Милош Вазура, генерални директор црно-белих, идеалан је саговорник на тему организације европске утакмице са и без публике.

На жалост, у Хумској с другом варијантом на снази, услед казне Дисциплинске комисије УЕФА због изгреда навијача у дуелима с Будућношћу и Олимпијакосом.

Наравно да постоји разлика у организацији и то драстична. Мањи су трошкови, али већа штета. Ма, џаба вам била и зарада, више боли што ће трибине да остану празне – горког укуса истиче млади функционер Парног ваљка.

УЕФА је сада још ригорознија у захтевима?

Да, доста, целу среду смо провели на стадиону и уверили их да испуњавамо све услове. Прегледали су и најситнији детаљ, упознали смо их с новим уговорима за капије и камере. Задовољни су.

На коликом је Партизан финансијском губитку?

Ето, 130.000 евра за казну и још, рецимо, 200.000 због „катанца” на мечевима с Видеотоном и Динамом. У преводу: изгубили смо једног штопера, управо толико смо платили за Немању Р. Милетића Вестерлоу!

За наук?

Надам се да су навијачи схватили да су оштетили свој клуб. Ако воле Партизан, нека то покажу делима, не само речима! Мислим ту пре свега на оне са истока.

А тек следи – Скендербег?

Озбиљно ћемо да се припремимо за утакмицу са Албанцима. Појачаћемо сарадњу с полицијом и ангажоваћемо више агенција за обезбеђење. Водићемо рачуна о свим детаљима: трибинама, пролазима, гостујућим играчима... Биће то озбиљна провера. И положићемо – јасан је Милош Вазура, генерални директор Партизана.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BgPFC
Istok ne mozete da kupite,zapamti to!!!
Источна страна
Баш тако брате!!!
Branko
Zasto mi niste objavili komentar?
misa tumbas
Pa evo Jesu,Zarr ne vidiš??
zoki
Ma ovde je problem Djukic i njegovo poimanje fudbala koje je pogubno. Zasto toliko defanzivaca u ekipi, a fizicka sptema veliko nula
misa tumbas
Obožavam Partizan ali zbog ovakvih likova se dvoumim ima li smisla pobedjivati!! Dobijati pare koje ce ići ovakvim gnjidama u džep? I gde ih samo nalaze ...Djura frizura, Vazura !! Čime su ovi ljudi zaslužili da budu u Partizanu ???
misa tumbas
I to se odnosi na navijace sa istoka!!!! Ovaj covek je nevidjena gnjida . Ako ne smeš reci istinu onda bolje čuti

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.