Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Борис Малагурски: Иако сам навијач Партизана, радујем се сваком успеху Звезде

Питали смо Београђане шта очекују од вечитих ривала Партизана и Црвене звезде у Лиги Европе
ФОТО: М. Антић

Сада већ широм света надалеко познати режисер Борис Малагурски, који се бори за очување Срба и српске баштине на Космету, али не само тамо, истиче:

– Радује ме учешће Црвене звезде и Партизана у Лиги Европе. Изузетно ми је драго, кад било који српски тим игра у Евро пи. И у том смислу, иако сам навијач Партизана, радујем се сваком успеху Црвене звезде. Њихов пласман је успех спорта целе државе, а не само неко појединачно признање. Навијаћу за обе екипе у предстојећим утакмицама.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Malagurski?
KO je ovaj? i KOGA u svetu sporta briga sta on misli ? po cemu je on kompetentan da komentarise sport i da se objavljuju njegove izjave u sporCkim vestima ?
JNA ARMIJA
Poznat je u svome poslu novinarstvu ne sportskom ali novinarstvu.Mlad pametan covek nije zatrovan pismen i pravio patriota.Zasto bi ti bio upitan kadas si poznat samo roditeljima?
Drinkwater
Ja bih poželeo mnogo više. Želim im oboma da svuda pobeđuju i da finale Lige Evrope bude Partizan - zvezda! A u finalu, naravno, da sudi Mažić, i da  Partizan pobedi 1:0 golom iz pravedno dosuđenog penala u nadoknadi vremena! 
Milisav
Тако би требало сви прави навијачи да се понашају. И ја се радујем свим успесима нашег клупског и репрезентативног спорта. Вечерас се забадам пред ТВ и гледам и навијам прво за Партизан и после за моју Звезду. Надам се победама оба наша тима. И мали куриозитет. Борисова сестра је иначе звездашица и играла је одбојку у Звезди. Сања Малагурски. Била је и репрезентативка.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.