НЕ ПРОПУСТИТЕ: У среду, 13. септембра на поклон уз Журнал два додатка у једном, „Партизан и Звезда у Лиги Европе”!

Журнал је мислио на своје читаоце, па ће их у среду 13. септембра частити прелепим додатком посвећеном учешћу Партизана и Црвене звезде у Лиги Европе

Партизан и Црвена звезда су остварили пласман у групну фазу Лиге Европе, те су на тај начин српски клупски фудбал вратили на мапу Старог континента.

У Београд ће доћи Арсенал, Динамо Кијев, Келн, БАТЕ Борисов, Јанг Бојс и Скендербег, биће то прилика да вечити ривали додатно побољшају свој европски рејтинг, а да српски љубитељи фудбала виде неке од звезда европског, па и светског фудбала.

Журнал ће својим читаоцима тим поводом, у среду 13. септембра, даривати два додатка у једном, под називом „Партизан и Звезда у Лиги Европе”, на 32 стране, у пуном колору!

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ika
da li možete opet ovakav poster da stavite?
plava cigra
Nislija,ti ocekuj da tvoji bugari prodju pa slavi s njima s...nja.
Nišlija
Da si išao u osnovnu školu znao bi da Niš nije u Bugarskoj
Ranko
Lepo je to i uspeh sto i jedni i drugi igraju Evropu. Smatram da se ipak preteruje sa tim, jer ispada kao da je to neki nevidjeni podvig. Uspeh svakako jeste, ali to bi trebalo da bude normalno. Vidim da su poleteli i jedni i drugi. Svi ocekuju da ce proci grupu. Ja sam tu veoma oprezan. Partizanova grupa je nesto laksa od Zvezdine, ali nece nam biti nimalo lako. Sva 3 kluba su jaka cim su tu. Sto se Zvezde tice, bice takodje jako tesko. Ne kazem da je nemoguce, ali trebace mnogo truda i srece da bi se proslo dalje.
ljubo
pa ako je laksa nije laksa zato sto je partizan imao vise srece nego zato sto ima duplo bolji koeficijent od zvezde koja moze i biti zadovoljna sa tih 7,nesto sobzirom da 10 godina nisu bili nigde
Nislija
Ja očekujem da ispadnu i jedni i drugi,da zauzmu zadnje mesto u svojim grupama,i da se vrlo brzo vrate u tužnu realnost zvanu Superliga Srbije.
mare
Ne znas ni kad ti je klub igrao u LS, a pricas nesto.
Zvezdas
Bravo, svaka cast!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.