Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Николић пред Партизан: Нисам разговарао ни са ким из Београда

Видеотон, противник Партизана у плеј–офу Лиге Европе, у петом колу првенства Мађарске победио је на домаћем терену Дебрецин 1:0, голом Данка Лазовића из једанаестерца у 97. минуту!
ФОТО: ФК Видеотон

Постали смо екипа с победничким менталитетом, последња утакмица носи поруку да никада не треба да се предајемо – сија од среће Марко Николић, тренер лидера шампионата (11 бодова, исто као Хонвед).

Судећи по снимку, чувени Виктор Касаи је престрого досудио пенал за Видеотон, брзоноги Хенти у жељи да заобиђе чувара није ишао ка лопти, али...

Окрећемо се Партизану, шансе су 50:50, оба тима напредују у игри како сезона одмиче. Београђани имају веће искуство од нас, пошто су у последњих 12 сезона чак девет пута играли у групним фазама европских такмичења, једном и са мном на клупи.

Шеф струке вицешампиона Мађарске је, очито, пун емоција при помену црно-белих...

Нисам разговарао ни са ким из Београда. Већи притисак је на Партизану, али ми желимо да наставимо нашу бајку и да се домогнемо групне фазе Лиге Европе – закључио је Марко Николић.

За Видеотон су против Дебрецина играли: Ковачик, Стопира, Фиола, Јухаш, Него, Хаџић, Паткаи (од 86. Гереши), Варга (од 60. Марић), Суљић, Лазовић, Хенти.

Шћеповић опорављен до четвртка
Марко Шћеповић је у тријумфу против француског Бордоа, у трећем колу квалификација Лиге Европе, задобио повреду ребра и, отуд, није играо за Видеотон у првенству против Дебрецина.
У Сехешфехервару, ипак, верују да ће нападач да се опорави до четвртка и гостовања Партизану у Београду.
Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jale
Tužno i žalosno kako mlade ljude uništavamo,golman Kljajić napravio dve greške uništiše dećka a koliko ih je napravio Djukić? Kakvo poniženje ,sramota!
Голман
А колико би их тек направио да му шутну у просеку више од 1пут по утакмици, а и баш бих волео да ме подсетиш на те Ђукићеве грешке, осим те што је форсирао Кљајића док нас није потпуно закопао?
pfc
Judo, izdao si i još uvek izdaješ i prodaješ onoga ko te je stvorio kao trenera. Geometar sve gleda i meri, spremi se za strašni sud. Posle Partizana oteraće te i Mađari kao što su pre njih Slovenci...
Религијо мати
Пишеш већ други бесмислени коментар пун несувисле мржње према човеку који је толико доброг урадио за клуб... Волео бих да знам који је твој проблем. Човече ово је спорт, а Николић ничим није заслужио да га вређа било ко, јер извукао је клуб када нико није хтео... Иди дечаче одспавај, одмори, пријаће ти...
ХАХАХА
Пре ћемо од Рада да изгубимо, него што ћемо да испаднемо од ових што у распалој мађарској лиги побеђују у `97 минуту из намештеног пенала.
Прикажи још одговора
Nikola
Sefe, pusti nas da igramo evropu a ti uzmi titulu s Vudeotonom. :D
ISUS
Judo, izdaješ onoga ko te je stvorio. I tu ćeš prokletniče dobiti otkaz
Peca
možda ali će prvo vas da izbaci iz Evrope
Ranko
Ne bih da mracim, ali se plasim Videotona bas zbog Nikolica. Partizan je evidentno slabiji nego prosle sezone. Razumem da smo ostali bez Leonarda, ubedljivo najboljeg stranca koji je igrao u Srbiji. Otisao je i Bleki, a i Djurdjevic ce otici. Na to trener ne moze da utice. Brine me igra, za koju je on rekao da ce je unapredit, a nije.. Tacno je da nam treba jos neko pojacanje, narocito posle odlaska Djurdjevica. To je valjda ovaj crnac iz Rjeke. Videcemo. Trebalo je pojacati i ostale linije tima sto se vidi. Dobre pare smo dobili i zaista ne vidim razlog zasto nismo doveli jos nekoga. Da bar uvek igraju najbolji igraci a ne menadzerski, bilo bi bolje. Voleo bih da gresim, ali nisam optimista po pitanju ove sezone. Raduje sto smo juce dobili Vojvodinu i sto smo bili bolji. Ipak, moze to i mora jos mnogo bolje. Mozda je Marko bio u pravu kada je predlagao Stolicu da ga zameni. Djukic mi deluje previse mekan i ne znam kako cemo sa njim proci. Daj BOZE da me demantuje.
Zole
Ranko, Djukic je kvalitetan trener, mnogo kvalitetniji od Nikolica, ali imaju razlicite fudbalske filozofije. Nikolic igra tvrdo, disciplinovano i na rezultat, najcesce 1:0. S druge strane Djukic igra atraktivan fudbal, sa puno golova i lepih poteza, njegove utakmice se cesto zavrse ubedljivim pobedama 4:2, 5:2 i tako. Djuka je opusten i shvata sve ovo kao igru, zeli da se nadigrava, napao je jedan Olimpijakos u gostima. S druge strane, Nikolic je stalno napet nekako, i stalno izaziva neku tenziju. Videce se sve u Cetvrtak ko je bolji trener. Djuki jedino zameram sto je tako mekan i mlak i sto ne trazi pojacanja. Fali nam stoper, centralni vezni i levo krilo, uz ostanak postojecih igraca to bi vec licilo na nesto. Ne moze suma igrati krilo, kad je covek klasicna 10-ka. Dali toliki novac za igraca i onda ga guraju na krilo gde je mnogo slabiji?! Ali to je problem jer nesposobni Ivica ne moze da dovede normalno pojacanje. Nego samo nesto filozofira.. ..

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.