Саша Здјелар: Сви очекују да и овде разбијемо Партизан!

Партизан на „Караискакију” очекује немогућа мисија. Олимпијакос на својој страни има све, позитиван резултат из првог меча, психолошку растерећеност, предност домаћег терена...
ФОТО: Н. Неговановић

Партизан ће несумњиво од прве секунде заиграти на све или ништа, јер нема шта да изгуби. Олимпијакос на својој територији, под будним оком навијача репризирати победу.

Саша Здјелар је у Хумској крочио на терен у 80. минуту, осетио барут вреле атмосфере и из свог Београда пут Атине кренуо као победник. 

Очекивања су поново победничка, разуме се – уз осмех, који му је заштитни знак, започео је разговор перспективни везни играч.

Иако из првог меча носимо велику предност, притисак је огроман. Играмо кући, пред нашим навијачима и ако смо у Београду славили са 3:1, сви очекују да и овде разбијемо Партизан. А, нама је најбитније да прођемо даље.

Простора за опуштање нема ни за педаљ, јер су у Олимпијакосу свесни да рањени лав (читај: Партизан) може да буде и те како опасан.

Неће нам бити лако, Партизан нема шта да изгуби. Добро смо тренирали током недеље, анализирали сваког играча ривала колико може да пружи, тако да неће бити тајни.

Атмосфера у Атини пред мегдан са црно-белима је узаврела, навијачи Олимпијакоса приредиће спектакл на трибинама.

Не сумњам да ће стадион бити пун. Навикли смо на сјајну подршку навијача и верујем да ће, уосталом као и у Србији, све протећи у фер и спортском амбијенту. Навијачи ће бити наш 12. играч.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sale
kako to misliš da razbijete.E moj dečače jedno je pobediti uz puno sreće a drugo je razbiti nekoga.Pogledaj statistiku i pokri se ušima
Pera
I ovde... A gde ste ga to razbili?
plava cigra
N ama Srbima ne treba rat niti ustase,dovoljni su ovi iz rupetine koji sebe nazivaju STUB SRBSTVA,a gori su od budaka i pavelica.Rzbucali smo ih cetiri puta tri kola pre kraja sampionata preuzeli titulu zahvaljujuci VOZDOVCU,koji ih je sj...o ko ofucanu kurvetinu.
5arda u pireju
Naravno da ce te ih RAZBITI, buranija je to koja zna samo da krade i namesta u tole-kokeza nasoj ligi!
5-arda i u derbiju
Pa jeste, pokrali smo vas u 4 derbija prosle godine, he, he...
Niko
Cuvajte se vi veceras. A, inace, oni su vec pobednici 3bog nacina na koji su igrali. Samo tako opet pa sta bude.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.