Ђукић: Чуда су могућа, ако верујете у њих, треба сањати да би се и догодила

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је да верује у чудо и да његов тим може против Олимпијакоса у реваншу да надокнади пораз из Београда (3:1)
ФОТО: И. Милутиновић

Партизан је у историји правио многа чуда, ако верујете у њих она су могућа. Треба сањати да би се чуда десила. Морамо да ставимо до знања да желимо само победу, иако је испред нас озбиљан ривал – рекао је Ђукић пред полазак у Атину на аеродрому Никола Тесла.

Ђукић је додао да црно-бели не иду у Атину са белом заставом и на сунчање, а улогу фаворита препустио је Олимпијакосу.

Оптерећење је на њима, док ми желимо да направимо позитиван резултат. Хоћемо да победимо и покажемо да можемо равноправно да играмо са њима.

Према његовим речима рецепт за добар резултат је игра из првог полувремена у Београду.

Он је поручио да је Леонардо да Силва Соуза повређен и да због тога не иде у Атину.

Леонардо има проблем са мишићем, а неспреман играч нема шта да тражи у овако великом мечу. Нећемо да ризикујемо – рекао је Ђукић, додавши да је Сејдуба Сума природна замена за Леонарда у случају одласка Бразилца.

Утакмица између фудбалера Олимпијакоса и Партизана игра се у уторак од 20.45 на стадиону Јоргос Караискакис.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bobo
sto ja volim pozoriste
ivan
samo ti brate sanjaj
Kole
Pa samo u snovima i možete da izbacite Olimpiakos
Sve je moguce
Opterecenje je na njima? Zasto magu? da nece Grci mozda da jure rezultat? Bitno je da ste vi rastereceni. Samo da ne bude petarda. Sve zavisi od Grka koliko zele da igraju.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.