Хаши: Партизан је доминирао од 35. до негде 40. минута

Тренер фудбалера Олимпијакоса Бесник Хаши рекао је после победе његове екипе од 3:1 над Партизаном да двомеч није решен, упркос предности од два гола
ФОТО: В. Марковић

Ја не мислим да је готово, чека нас тешких 90 минута да одиграмо, али позитиван је резултат. Не треба да заборавимо да нам је ово прва такмичарска утакмица од 30. априла. Имали смо план пре утакмице и успели смо оно што смо хтели и јако је позитивно што смо дали три гола – рекао је Хаши.

Олимпијакос је у Београду победио Партизан са 3:1 у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Он је рекао је да је Партизан био доминантан средином првог дела.

Партизан је доминирао од 35. до негде 40. минута. Изгубили смо контролу над утакмицом. Јако смо добро почели, али смо брзо примили гол за изједначење. Они нису стварали 'стопостотне' шансе, а разлику је можда направило то што смо добро блокирали Партизан, да не улазе два шпица, један од њих у дубину. Отели смо им средину терена, нису могле лопте тако лако да долазе до шпица и мислим да смо ту добили утакмицу – рекао је он.

За Партизан је рекао да има јако добрих фудбалера, али није желео да прича о именима. Победу је посветио легенди клуба.

Пре три дана је умро легенда клуба Танасис Бебис и ову победу посвећујемо њему и целој породици Олимпијакоса – закључио је Хаши.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kole
Mislim da je Djukic izgubio utakmicu,u odnosu na neke predhodne sezone,imamo vrlo solidnu ekipu. Nikolic ili Stanojevic bi ovakav Olimpijakos dobili 1-0,i u Atini bi se borili za prolaz.
Бајни стручњаци, а све мој до мојега
Станојле Шамроковски би их добио као што је добио и Гент, за који је олимпијакос недостижна димензија, или као што је добио Шамрок, или Брагу, или Шахтјор, а можда би ипак имао среће као против Андерлехта, када су нам лопте зујале поред гола са свих страна, јер мутави Лукаку није знао да убоде оквир са 5 метара! А можда би их добио и као Николић Лудогорец, или Астерас, или Бешихташ, или Тотенхем.... ЂУКИЋУ, НЕ СЛУШАЈ РАЗНЕ ГЕГУЛЕ, САМО НАСТАВИ ОВАКО, ХРАБРО И АГРЕСИВНО И НА ДОБРОМ СМО ПУТУ!!! СРЕЋНО У РЕВАНШУ!
U napadu smo igrali na Tavambu, koji je spor. Jedino sto zna je da spusti loptu. Vise ne smemo tako. Nae oruzje je duet Leonardo-Djurdjevic i to smo trebali da igramo. Djukicu, na dalje forsiraj dobitnu kombinaciju a tavamba nek ti igra domace prvenstvo.
Partizan
No, jesi li video da onaj nesrecnik Miletic bukvalno jednu tachnu loptu nije uspeo da prebaci do Leonarda...apsolutno je svaku pogreshio...ono je nevidjeno...a El Monir greje tribine...uzas...ko nam uvali Djukica da mi je znati
Grobar63
Upravo tako, "oteli smo im sredinu terena" kaže Haži. Nije bilo teško jer je Kosović mek i spor za ovakve utakmice, Everton bez ideje i znanja da loptu prenese, leo nespreman i prenervozan, Janković borben i limitiran. Stvarno je nedostajao Jevtović koji nije veliki fudbalski znalac, ali borben i koristan, čak i od ostalih nmogo pokretljiviji Pantić. Utakmicu je definitivno izgubio Đukić. Ovakve teške utakmice se dobijaju na odbranu i ako se umulja neki gol. To što je znao Nikolić, Đukić ne razume.
Delija
Hasi siptare, Zvezda je uz tebe!
Baja
sto da se stidim, bolje za grcki nego za hrvatski klub
SrbaSever
Ja nisam, sramota je da bilo koji Srbin navija za ovog provokatora i srbomrsca. Stidite se svi koji ste juce navijali za ove, ja licno nisam ni gledao ali nikada ne bi mogao navijati za ovog protiv bilo kog naseg kluba pa ni Partizana.
Прикажи још одговора
djele
djukicu sta je bilo bilo boli nas sve grobare probaj sledece utakmice formacijom 4-4-2 i ubaci onog jovanoca igra decko svaka mu cast

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.