Ко ће уместо Срнића на Спарту: Аџић, Милић, Руиз или Радоњић?

Славољуб Срнић је у најбољој форми од Звездиних фудбалера, али нема право да игра против Спарте. Велика је дилема ко ће да га замени, тренер Владан Милојевић има чак четири опције
ФОТО: ФК Црвена звезда

Једини класичан деснокрилни нападач је Немања Милић, па био управо он могао да буде избор. Лука Аџић је искористио шансу против нишког Радничког и има мишљења да га је тренер повукао из игре почетком другог полувремена како би га сачувао за дуел са Чесима.

Помало заборављени Џон Руиз могао би да направи повратак на велика врата, али је реалније да се Милојевић ослони на Милића или Аџића.

Од крилних нападача ту је и недавно пристигли Немања Радоњић, којем је такође основна позиција на левом боку.

Очекује се да Црвена звезда заигра у формацији 4-2-3-1, у везном реду сигурно је да ће шансу да добију Мичел Доналд, Бранко Јовичић и Гелор Канга. Габонац ће имати задатак да храни лоптама шпица Ричмонда Боаћија.

Родић дебитује, Анђелковић на клупи?
Милан Родић је спреман за деби и очекује се да против Спарте заузме место левог бека у Звездином тиму.
Постоји и опција да досадашњи играч Крила Совјетов буде резерва Душану Анђелковићу, али су веће шансе да буде Милојевићев адут против Спарте.
Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hrabro klince u prvu postavu
Kanga moze samo da hrani bananama boacija loptama tesko! Pustite klince da igraju radonjica adzica babica i pesic obavezno
Radmilo Bošković
Potpuno je svejedno da li igraju Ruiz ili neki naš igrać, krajnji epilog će biti: „Sparta ide dalje“! Zašto?! Zato, što svi naši timovi igraju isto, kao pod indigom: bojažljivo, jalovo, sporo, neborbeno, sa jednim otsečenim špicem. U igri naših timova (trenera) nema trčanja, tempa, presinga, snage u duelima. Trener Olimpijakosa, Albanac sa Kosova, je sinoć održao čas iz modernog fudbala, svim našim trenerima, pokazao nam je svima kako treba da se igra snažno pre svega i borbenpo do koske. Jel' neko očekuje da će tako igrati Zvezda? Ja ne očekujem, jer znam da snažno, brzo i borbeno ne mogu igrati Donald, Letalek, Kanga, Ruiz, Boaće, Rikardinjo, Milijaš, Savić ili neko drugi!
Realno
Samo ne Ruiz...mislim da bi Radonjic bio najbolje resenje.
straja
Zao mi je ali ne mogu da se ravnopravno ukljucim u diskusiju....nedostaju mi jos dva ispita i diploma na najvsoj trenerskoj skoli(blogerski deo sajta) i naravno doktorska titula.
MX.
Luka je odlican i vanserijski talentovan igrac. Milojevic bi trebao sutra da ga stavi u prvi tim,tj; pocetni sastav.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.