Владан Милојевић припрема две варијанте са Иртиш: Пешић једина дилема

Александар Пешић ће дебитовати за Црвену звезду, једина је дилема да ли од првог минута меча са Иртишом или ће на терен у другом полувремену. Од тога зависи и за коју ће формацију да се определи тренер Владан Милојевић
ФОТО: В. Марковић

Веће су шансе да Милојевић изведе у реваншу исти тим као у Павлодару. Пешић није путовао у Казахстан, јер је имао ситнију повреду.

Сада је у потпуности здрав и као најскупље појачање овог лета очекује се да ухвати залет на мечевима са Иртишом и нишким Радничким.

Највероватније ће у квалификацијама за Лигу Европе да упише прве минуте, а нађе се међу стартерима за првенствену премијеру.

У случају да се Звездин шеф стручног штаба определи за варијанту 4-4-2 од страта и уврсти Пешића у првих 11, на клупу би се преселио Гелор Канга. Габонац је изнудио пенал у Казахстану, али био је кад се све сабере испод очекивања.

У одбрани нема дилема. Дамијан Ле Талек се испоставио као поузданије решење од Абрахама Фримпонга, док је Вујадин Савић био најбољи на терену.

Извесно је да ће Француз и повратник у клуб из молдавског Шерифа чинити сутра штоперски тандем.

На бековским позицијама неприкосновени су Филип Стојковић и Душан Анђелковић. Искусни дефанзивац направио је велику грешку играњем руком у последњем минуту утакмице, али то није разлог да се пресели на клупу.

Има поверења у њега тренер Милојевић и сигурно је да ће да добије предност у односу на Милошевића.

У везном реду зацементирану позицију има Доналд, око чијег трансефра у Генчлербирлиги ни почетком ове седмице нема новости. Поред њега ће бити Бранко Јовичић, чија је игра покупила симпатије на дебију у Павлодару.

Рикардињов старт у Црвеној звезди није у складу са очекивањима, али и даље је прерано да се доносе закључци о његовој вредности.

Форму може да подиже само кроз утакмице и зато је логично да и данас буде у првих 11. За Бразилца је забрињавајуће и да на својој основној позицији левокрилног нападача није успео да пружи драстично више него у сусретима са Флоријаном. Можда је четвртак дан кад ће да направи узлет.

Брани Филип Манојловић
Филип Манојловић је још званично голман Црвене звезде, па ће да брани у реваншу другог кола квалификација за Лигу Европе.
Очекује се да у јулским данима млади голман озваничи трансфер у Хетафе, а да шпански клуб уплати Црвеној звезди 1,2 милиона евра.
Звездина управа у преговорима је са Миланом Борјаном и очекује се да репрезентативац Канаде замени Манојловића.
Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

soler
Pešić axaxaxaxaxa dečko nema pojma navuko vas Ivica ko Maricu
Radmilo Bošković
Opet Milojević prosipa demagogiju! Kaže Milojević da utakmicu dobija veći motiv a da je zvezdin motiv veći. Po čemu on zna da je Zvezdin motiv veći?! Jel' postoje neki parametri na osnovu kojih se može utvrditi stepen motivisanosti, pogotovo protivnika koji je za njega nepoznat, jer ne zna kako će se ponašati u gostima?! Šta ako protivnik bude borbeniji na terenu od Zvezde (a to mu neće biti teško, jer Zvezda je u Pavlodaru pokazala veliku jalovost i neborbenost)?! Šta ako protivničkim igračima bude obećana premija za prolaz dalje, od koje boli glava, pa oni ostave srce na terenu?! Šta ako Saviić i Anđelković, poznati kiks-igrači naprave novi kiks u nizu?! Što se tiče Rikardinja, odmah se vidi da se radi o igraču klase Matosa, Moućea, Ruiza, znači od njega nema pomoći. Kaže Milojeć da Rikardinja treba istrpeti nekoliko utakmica, ako je tako onda je bolje bilo da je istrpeo naše mlade igrače Adžića, Ilića ili Nikolića, veći bi učinak bio! Ovako mladi nikada neće dobiti šansu!
Jovan
Realna opasnost je da Rikardinjo..poput Mouuucea..bude zapamcen po visokoj plati..bez ikakvog ucinka..silne a bacene minutaze..Da je omladimac..izasao iz nase skole..ovo sto Miloje prica..bi imalo prodju
MX.
Pesica od prve minute u ekipu!! Ako bude starter,postize gol 500 posto,a mozda i dva pogotka. Momak ima odlicnu tehniku,pravovremeno ubacivanje iz drugog plana,sjajno prati akcije svog tima,mastovitost u driblingu i duelima jedan na jedan. Zvezda mora da krene sto ofanzivnije, da zabije gol i onda ce joj biti puno lakse.Samo je vazno da prvi povedemo,a ne kao protiv Valete da jurimo izjednacenje.
Pedja
Ma kakav Kanga. Pa veze nije imao, srecno je dosla lopta do njega kod penala, bio je beskoristan. Prodajte ga prvom da bude bilo kakav plus, da ga se resite. Sto se tice Rikardinja, on se nije video tamo upravo zato sto ga je Kanga ugusio i igrao sto bi on trebao. I batalite Ruiza da ulazi uopste. Zato je i bilo nereseno, sto je usao bezveznjak.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.