Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Хало Праг, Вукадиновић: Треба преживети гротло Маракане, Делије су гладне успеха

Вукадин Вукадиновић, прво појачање Спарте у овом прелазном року и играч са седмогодишњим искуством у чешком фудбалу, верује да ће Црвена звезда без проблема да прође Иртиш и с његовим новим клубом одигра двомеч у трећем колу квалификација за Лигу Европе
ФОТО: ФК Спарта

Српски интернационалац Вукадин Вукадиновић је у пријатељској утакмици с Инголштатом повредио чланак и питање је да ли ће да буде у саставу за први меч у Београду.

После старта осетио сам бол, тренер ме је одмах заменио. После детаљних прегледа установљено је да ћу морати да паузирам најмање две недеље, тако да је питање да ли ћу да будем спреман за први меч у Београду – рекао је на почетку телефонског разговора из Прага, Вукадин Вукадиновић.

Шта очекујете у евентуалној утакмици с Црвеном звездом?

Треба преживети гротло Маракане! Уколико у првом мечу будемо остварили добар резултат, мислим на нерешен исход, имаћемо велике шансе да изборимо пласман у наредно коло. Неће да буде лако, свесни смо тога. Црвена звезда је најтрофејнији клуб у Србији, добро знам каква је атмосфера на стадиону. Навијачи су жељни успеха, поготово после онога што се десило прошле сезоне када су изгубили дуплу круну.

Какве су реакције у Спарти, после сазнања да ће играти против Црвене звезде?

 – Плавшић и ја смо ту да им пренесемо шта нас очекује за две недеље. Занима их много тога. Нису били срећни кад су чули ко нам је противник, јер се  ради о клубу који је некада био првак Европе и света. Важно је и да смо избегли тешка путовања, јер ће нам до Београда бити потребно само сат времена авионом. У наредним данима ћемо сигурно имати прилике да погледамо неке мечеве и да се што боље упознамо. Колико видим доведено је доста нових играча. Имао сам прилике да погледам њихов први меч против Иртиша, одушевљен сам оним што сам видео.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

uduvani pokemon
pogrešio je vukadin malo,nisu gladne delije,nego igrači :)
MX.
Mi treba prvo da izbacimo Irtis,pa tek onda eventualno dolazi duel s Cesima.
Ноле
Што играш фудбал иди у позориште тамо је тишина,јак ми фудбалер..
Pera
Zvezda ako prodje Irtis, nije bez sansi protiv Sparte. Tacno je da su Cesi bolja ekipa, ali nije nemoguce da ih prodjete. Vece sanse imate vi protiv njih, nego mi protiv Grka. Nama ostaje nada, da ako ispadnemo od Olimpijakosa, udjemo na mala vrata u LE. Naravno, ako prodjemo protivnika. Mozda ove sezone konacno uspemo da imamo 2 tima u evropskim takmicenjima. Tesko ali nije nemoguce.
Alemao
Dzabe sto su Delije gladne kad igraci nisu.
Dragan
E, vala baš tako.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.