Илиев: Партизану леже јачи ривали, против Олимпијакоса ћемо бити јачи за стартера Леонарда и надам се још једног странца

Ивица Илиев се никада није плашио изазова, руководећи се девизом: што је противник јачи, победа је слађа!
ФОТО: В. Марковић

Спортски директор Партизана Ивица Илиев нема ништа против што је најбољи тим Србије у трећем колу квалификација за Лигу шампиона као потенцијалног ривала извукао Олимпијакос, упркос...

Најтежи могући противник! Огроман буџет, две деценије владавине у Грчкој. Да не причамо колико је само великих светских играча продефиловало кроз Олимпијакос – почиње елаборацију Ивица Илиев.

И...

Сада, сијасет репрезентативаца, скупих појачања... Реално, улога фаворит је на њиховој страни. Али...

Које, ипак, Грцима срећу квари!

Партизан је кроз историју увек добро пролазио против фаворита! Нама су проблем правиле условно мање екипе.

Илиев је оптимиста:

Играчи имају самопоуздање и квалитет да направе велике ствари. Верујем у пролаз, наравно!

Једно је сигурно, чињеница да је наспрам Ђукићеве чете Олимпијакос, гарантује спектакл.

Очекујем препуне трибине. Дуел са црвено-белима из Атине, шлаг на торти за све навијаче.

Функционер Парног ваљка је кроз каријеру имао прилику да носи црно-бели дрес ПАОК–а, уз Панатинаикос, највећег ривала Олимпијакоса.

За тим из Солуна одиграо сам двадесетак утакмица, чини ми се, једну и против Олимпијакоса. „Лудачка” атмосфера, као кад се састану Партизан и Црвена звезда. Очекујем „ватру” на трибинама, уз битну ставку: наши фудбалери више осећају тај ривалитет него грчки.

Ивица подвлачи:

Наравно, више бих волео да нам је жреб доделио Олимпијакос у плеј-офу за Лигу шампиона, али... Да, да, не заборављам, у интервјуу Журналу сам рекао да бих у предворју најјачег такмичења волео, Селтик. Али, ту су по снази...

Закључак:

Воља божија. Верујем у чуда, нека су се ове године већ догодила. Верујем и у играче, осећам да је пред нама велика година. Бићемо јачи за Леонарда као стартера, надам се и за још једно појачање из иностранства – рекао је Ивица Илиев, уз напомену да Партизан прво мора још једном да победи Будућност.

Коментари35
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

GATE 7
Odvalice vas crveno bela braca toliko da ce 5-Arda protiv dinamo zagreba da vam bude jos i lepa uspomena!
Vuco
Vi ne mozete da pobedite malog Paoka u prijateljskoj koji ima samo 2 titule za 100 godina a hocete Olija koji je prejak i ima 40 titula od toga 12 zaredom. Nemate nikakve sanse
Grobar54
Ukoliko mislite da prodjete Olimpijakos,trebao bi trener da sedne sa upravom i kaze, sta mu jos treba od igraca!Po meni u svakoj liniji tima, bar jos po jedan igrac,pocev od golmana.A uprava bi trebala, da deluje atomski brzo!A da li ste vi takva uprava?! Do sada ste pokazali, da ste vise za neke druge poslove,a za fudbal najmanje! Tako da ce opet uprava da izgubi ove kvalifikacije,kao i prethodne!Tu je i kraj ove smesne price,ali videcemo ipak!
Zuk
Protivnika treba postovati ali je kobno preceniti ga.Olimpijakosu postovanje a mi hocemo prolaz u Ligu sampiona.Leonardo Suma i Djurdjevic za napad a Everton i Kosovic za prevlast za sredinu terena a Ostojic da komanduje odbranom.Samo izgaranje za svaku loptu i uspeh je na pomolu.
нема шансе
погледај мехелен-олимпијакос од пре 3 дана разбили их 6 нула
Samo pozitiva
Tako je. Pola komentatora ovde danima kukumavci trazeci skupa pojacanja, iako su nasi igraci solidni. Da igraju u jacim timovima, cena bi im bila visestruko veca. Kvadrat stana u Bg i Njujorku nije isti! U redu je dovesti, a sta ako se i pored toga ispadne, ko ce da ih plati? Imam utisak da ovde komentarisu samo deca koja rezonuju od utakmice do utakmice. Deco, pare su u pitanju, pare! Kada ih budete zaradjivali, shvaticete da od toga nista teze nema! A ovde bulaznite o milionima i nagradama od 50.000 evra...
Zole
Golman,levi bek, levi stoper, centralni vezni, ofanzivni vezni... nama treba ovih 5 igraca,i to vrhunskih, da bi prosli Olimpijakos. A nije doveden ni jedan, tako da... Dace Leo,Djuka i ekipa minimum po gol u obe utakmice,ali sta vredi kad ova boranija u zadnjoj liniji na celu sa Kljajicem ce da primi po 3. Nema od LS nista, a ovaj sa slike samo lupeta gluposti, ne znam u kom on svetu zivi, zaista ne znam.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.