Без навијача на гостовањима у мечевима Партизана и Олимпијакоса?

Утакмице између Партизана и Олимпијакоса највероватније би се играле без присуства гостујућих навијача
ФОТО: Н. Неговановић

Представници српског и грчког првака су дошли на ту идеју по завршетку жреба у Ниону, али остало је да то у званичној форми аминује и УЕФА.

На тај начин смањила би се могућност да дође до инцидената: од раније је познато да постоји анимозитет, с обзиром на то да су тифози Олимпијакоса у братским односима с присталицама Црвене звезде.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vatreni tastatura tifoz
A bas sam cvrsto naumio da idem za Grcku! Direktno u 'grotlo' Karaiskakisa! Nego...hoce biti neki stream za Arenu?
Marko
Kakvi licemeri sede u nasoj upravi pa to je neverovatno. Kada su vam trebali navijaci u Nisu, ispred stadiona protiv Vozdovca, kada smo se svi zajedno borili za duplu krunu tada se niste toliko ogradjivali od svojih navijaca! Svi zajedno smo se izborili za ovo a sada vam za evropu ne odgovaramo! Sramota!
Mido
To bi bilo bas najpametnije.U interesu je oba kluba da fudbal pobedi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.