Ђукић: Олимпијакос има велики квалитет, ценимо га

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је да цени Олимпијакос, али да мисли само на реванш против Будућности
ФОТО: В. Влајић

Наравно, испратили смо жреб у Ниону и знамо да нам је потенцијални ривал у наредној фази Олимпијакос, грчки великан који поседује велики квалитет и кога изузетно ценимо. Али, прво Будућност – рекао је Ђукић после жреба.

Партизан ће играти против Олимпијакоса у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, ако претходно елиминише Будућност.

Црно-бели су први сусрет са екипом Будућности добили са 2:0 и следи реванш у Подгорици.

Партизанов први противник је Будућност. Све наше мисли су окренуте ка реваншу у Подгорици и проласку у треће коло. Резултат из Београда казује да смо на правом путу – казао је Ђукић.

Ако се пласира у треће коло, Партизан ће у првој утакмици бити домаћин 25. или 26. јула, док је реванш седам дана касније у Пиреју.

Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rusimo Lavor
DEMOLIRACE vas braca ko dinamo zgreb sa novom evropskom 5-ardom!!
луциано
Напишите свој коментар..порука ђукићу незнам дали ти је николић пренео како мораш дѕ се односиш према леонарду и ђурђевићу..јер су оба болесници сујетни искломплесирани. то мораш да урадиш јер од њих зависи цео клу нажалост. леонсрду обавезно да наредиш да шутира слободњаке ђурђевићу обавезно пенале обојици дѕ наредиш да кидају на протувничке штопере..обавезно да оспосибиш јевтовића жалосно је што партизан по крилу нема абубскара. ово је сад тест зѕ јанковича изволи момак покажи дсли си ко си можеш ли.тавамбу у тим..и ако дође тај сума незнам шта може колико итд. какав год резултст нсправили сем примљеног гола је успех.никад се незна .
mi nemamo bokove
Pa taj Jankovic je vec probao kod njih i nije mogao da igra...A mi hocemo od njega da napravimo glavnog igraca. Uporedi ta dva nivoa kvaliteta i zahteva koji imaju jedan i drugi klub i sve ce ti biti jasno..
nemam pojma
Probaj na talijanskom
Shearer
Dosta igrača Olimpijakosa su nastupali u Španiji, Portugaliji i Francuskoj tako da verujem da Đukić dobro poznaje njihov mentalitet. U timu nemaju niti jednu zvezdu već su to sve radilice i sa njima mora čvrsto i borbeno po cenu da se ciganišemo i na svaka dva minuta pravimo faul.
Radan
Sa ovom igrom i ovim timom, bice jako tesko i protiv Buducnosti, pogotovu ako oni povedu. Odbrana deluje jako nesigurno i sporo, srednji red osim Evertona, nespreman za jake utakmice, a u napadu sve zavisi od Leonarda. Koliko vidim, svi kritikuju Djurdjevica zbog sebicnosti, a ne misle da on mozda ima limit u igri i da nije potpuno spreman. Sve u svemu, ako prodjemo crnogorce, imacemo bar sansu za LE. Ne brine mene toliko Olimpijakos, koliko nasa igra, Uprava, trener i sva ova atmosfera, koja se izgleda ciljno napumpava u negativnoj konotaciji.
Radan
Prijatelju, da si gledao utakmice Partizana u zadnje vreme i da si citao stampu, video bi da nisam nista pogresno napisao. Sto naravno nema nikakve veze sa licnim zivotom, koji je takodje licna stvar. Ovde komentarisemo tim za koji navijamo i s obzirom da nam je dopusteno, dajemo sugestije.
Rodman
Još samo nisi negativno napisao da ti se ne živi više i to bi upotpunilo ovaj krajnje negativan komentar.
Đuka Leo Suma
Možda oni jesu bolji ali mi smo luđi:-)))

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.