Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Лучанци спремили тактику за Интер: Азербејџанце ломе јак блок и брзи напади (20 часова, САСТАВИ)

Фудбалери Младости одличним играма и резултатима изборили су место на европској фудбалској мапи. Ту желе и да остану, највећи успех у историји клуба намеравају да засладе победом над Интером из Бакуа и ошкрину врата наредног кола
ФОТО: М. Јелисавчић
Младост – Интер (20,30 часова, ТВ Арена спорт 1)
Стадион: Младости. Капацитет 5.000. Судија: Алексеј Матуњин (Русија).
МЛАДОСТ: Крзнарић, Андрић, И. Милошевић, Шатара, Б. Милошевић, Пејовић, Радивојевић, Маринковић, Јовановић, Трифуновић, Одита.
ИНТЕР: Садигли, Скарлатаче, Силва, Киритмов, Т. Гулијев, Абалов, Абдубалијев, Сеидов, М. Гулијев, Хаџијев, Алијев.

 

Лучанци би што дуже да остану на европској фудбалској карти, за то ће им бити потребно знање. Али и отресит приступ, баш онакав какав их је красио у претходном првенству.

Потајно смо сањали европски сан, заслужено претворили у стварност и ту стварност желимо што дуже да живимо – каже Владимир Радивојевић, организатор игре Лучанаца од чијих креација у многоме ће зависити издање Миловановићевих ученика. 

Проучили сте игру противника?

Шеф стручног штаба Ненад Миловановић до детаља нам је предочио врлине и мане вечерашњег ривала. Играју чврсто и нападачки, али ако одиграмо на нашем нивоу у шта не сумњам, добар резултат неће изостати.

Који је то резултат?

Победа је наша жеља и учинићемо све да до ње дођемо, мада морали бисмо да будемо опрезни и прилазе нашем голу добро обезбедимо. Јер, гол у гостима двоструко вреди.

Како до циља?

Препознатљивом игром, с јаким блоком и брзим нападима. Досад је давала резултате, очекујемо и у првом мечу против Интера.

Очекују се пуне трибине?

Навијачи су нам током првенства били велика подршка, учинићемо све да им се победом реванширамо и заједно славимо – истакао је Радивојевић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zubizareta Zubi
Kreše Inter
MX.
Puno srece za Lucance...bice vrlo tesko jer nemaju veliko iskustvo,a Azerbejdzanci su vrlo iskusna ekipa i lukava takodje. BIlo bi dobro 3:1 za Mladost.
Mladost
Samo napred
Zuk
Odita daje tri komada.
Labud
Srecno Lucanci!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.