Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Саша Илић: Задовољан сам, имамо много навијача у Црној Гори

Капитен Партизана Саша Илић рекао је да је задовољан данашњим жребом за друго коло квалификација за Лигу шампиона, у ком ће црно-бели играти против подгоричке Будућности
ФОТО: Н. Неговановић

Искрен да будем, задовољан сам. Имам информацију да су одиграли феноменално први део сезоне, у другом су попустили, али су на основу те разлике освојили титулу. Партизан је фаворит, али то мора да оправда на терену. Надам се најбољем – рекао је Илић новинарима на Златибору.

Партизан ће прву утакмицу играти као домаћин, 11 или 12. јула, а реванш је седам дана касније у Подгорици.

Искуство ми говори да смо бољи пролазили када смо били домаћини у првој утакмици, али не гледам на то.

На питање како памти утакмице у Подгорици, каже да их се сећа по лепом амбијенту.

Тамо је права атмосфера, Будућност је, уз Зету најбоља екипа у Црној Гори. Партизан је увек био лепо дочекиван у Подгорици, где има много наших навијача, верујем да ће и овај пут тако бити – рекао је Илић.

Он је додао да је најбитније да сви играчу буди здрави, односно да не дође до повреда.

Миленковић нас је напустио, али бих волео да остатак тима остане. Имамо добру и компактну екипу, предвођену тренером Ђукићем, који ће наставити оно што је сјајно радио Марко Николић. Само да нас повреде заобиђу, имамо квалитет да нападнемо Лигу шампиона, али идемо корак по корак – казао је он.

Фудбалери Партизана Бојан Остојић и Немања Милетић задовољни су жребом за друго коло квалификациза за Лигу шампиона, али напомињу да се Будућност не сме потцењивати.

Мени је драго што смо извукли Будућност, поготово због путовања. Због тога ми је највише драго. Ми имамо зацртане своје циљеве. Морамо максимално да уђемо у ту утакмицу. Наравно, неће бити лако, Будућност није случајно ушла у Европу. Морамо већ од данас максимално да се спремамо – рекао је Остојић новинарима на Златибору.

Партизан ће се у другом колу квалификација за Лигу шампиона играти против Будућности, одлучено је данас жребом у Ниону.

Свако коло је тешко. Ако уђемо максимално, резултат неће изостати. Имамо своје зацртане циљеве, морамо да идемо корак по корак да бисмо дошли до њега – додао је он.

Леви бек Партизана Немања Милетић оценио је да су тимови на данашњем жребу били сличног квалитета.

Сви исте јачине, они су наш сусед, знамо ихдобро. Нећемо никога да потцењујемо, али се надамо пролазу у следећу рунду. Мислим да је добро по нас што се прва игра на нашем стадиону, пред нашом публиком, да покажемо навијачима да ћемо бити у доброј форми. Надамо се победи и сигурној другој утакмици у Подгорици. Битно је да се прође друго коло и сви се надамо да ће тако бити – рекао је Милетић.

Прва утакмица играће се 11. или 12. јула на стадиону у Хумској, а реванш је седам дана касније у Подгорици.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

RRR
grobari da postujete Buducnost. Pitajte starije da su vas ostavili u ligi . Sudio je Remzi Kursumlija i izmisljao penale da se ne posumlja.Mislim da je bilo 3-1 za pfc.
straja
Navijaca skoro kao I u Beogradu...samo tamo nece da bude DZABA!!!
pngro
idemo crno bela Crna Goro !
Grobar54
I ja sam zadovoljan,sto smo dobili Buducnost.U slucaju povoljnog rezultata,ubacice te trener da odigras koji minut! Dovoljno za premiju!
LIGA SAMPIONA PO TRECI PUT
Svuda na ovom svetu Partizan velikan je domacin!
1234
Hahaha dobar vic.Hahahaha.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.