Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Владан Милојевић после жреба: Велики смо клуб, али данас сви играју фудбал (ВИДЕО)

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић истакао је да не познаје Флоријану са Малте, првог ривала у квалификацијама за Лигу Европе, али да ниједан тим није за потцењивање
ФОТО: Н. Неговановић

Нећу рећи ништа епохално. Не бих волео да причам много, нити да обећавам јер мислим да нам је то најмање потребно у овом тренутку. Максимално ћемо се припремити за сваког противника јер сваког уважавамо ма како се звао. Јесмо Звезда и то није спорно, али у фудбалу морате да имате респект према свакоме – рекао је Милојевић за сајт црвено-белих.

Милојевић је додао ће веома брзо да добије све информације о клубу који је прошле сезоне освојио Куп Малте.

До сада сам само начуо да је Италијан власник клуба и да имају доста италијанских играча, али немојте да ме држите за реч. То је само једна информација, за сада ништа више не знам о њима. Има доста наших играча и тренера тамо тако да ћемо јако брзо добити информације.

Милојевић је поновио да никоме из Црвене звезде нису потребне велике речи и да је сви морају да буду фокусирани само на жесток рад.

Није то тако како људи замишљају, данас сви играју фудбал. Велики смо клуб, али не требају нам у овом тренутку велике речи, већ пуно рада. Имамо и немамо времена, морамо да се фокусирамо на рад. Приступ према сваком противнику мора бити максималан и то моји играчи морају да схвате. Свако друго размишљање није добро – закључио је Милојевић.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

C.Z
Povrsina opstine Obrenovac je nekih 400 kvadratnih km. / Povrsina Malte nekih 320 kvadr.km. / Miloje, ako izgubis, ne vracaj se sa Malte...imas tamo masu restorana , pa potrazi posao da peres tanjire. Bolje to sam da uradis , no da te Terza posalje... Pazi..."svi igraju fudbal danas..""" Ma, sta kazes..?
strasno
Koliko oni sebe lazu agde vam je taj klub hahhaha gde se nalazi hahhaha 100 mesta ispod partizana
Vojvoda
Klub koji se nalazi 100 mesta ispod vašeg, nalazi se što je mnogo važnije, ugraviran za sva vremena na peharu lige šampiona.
JA
Nemoj tako, komunjare su im napravile posle 30 god postojanja stadion i veci je od naseg, pa oni misle da su veci klub. Rupu treba zatrpati....i da vrate staro ime kluba Jugoslavija.
Nick
Vi imate ime koje je nekada puno znacilo, sada ne vredi pisljivog boba. A tu i lezi dobar deo vasih problema to da mislite da ste i dalje veliki klub.
Pavle
Ovaj Milojević je bar realan za razliku od prepotentnog,samozvanog"Grofa"Božovića koji je prošle sezone maltene slavio posle žreba za LŠ
VOLIM GA KO OKA DVA
Ma koga boli uvo za ove indijance narod u Srbiji voli samo velikana Partizana!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.