Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Ђукић: Будућност озбиљан ривал, никад није лако против екипа са ових простора (ВИДЕО)

Тренер Партизана Мирослав Ђукић задовољан је жребом за друго коло квалификација за Лигу шампиона, у ком ће се црно-бели састати са Будућности из Подгорице
ФОТО: В. Марковић

Респектујемо Будућност. Знамо да је то добра екипа. С наших простора нема лаких противника. Спремамо се максимално ангажовано са жељом да прођемо у наредни круг. Знамо да ће бити тешко, јер је то шампион Црне Горе – рекао је Ђукић новинарима на Златибору.

Партизан ће прву утакмицу играти као домаћин, 11 или 12. јула, а реванш је седам дана касније у Подгорици.

Упитан да ли је прижељкивао неког другог противника, Ђукић је рекао да су све екипе на жребу шампионске и да нема лаких противника.

Нисам имао жељу... Све су ту шампиони, свако од њих је озбиљан и тежак. Најбитније је да ми будемо оно што треба. Верујем у моју екипу, која мора све озбиљно да схвати, јер су сви противници тешки – рекао је он.

Помоћни тренер Партизана и некадашњи репрезентатива Црне Горе Андрија Делибашић рекао је да је прижељкивао неку екипу из региона.

Прижељкивао сам да буде неко из региона, највише због пута, а и кроз причу сам поменуо Будућност пре пар дана. Позитиван исход жреба за нас, кратак пут, добра подлога на стадиону Под Горицом, једна од најбољих у региону, мислим да смо квалитетнији противник, а имамо и много навијача у Црној Гори. Скаутираћемо противника у наредних неколико дана, али мислим да имамо више квалитета и искуства играња у Европи – рекао је Делибашић.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Savet
Samo se vi pripazite od iznenadjenja, navijam za Partizan, ali kad videh da ih je Zeta dobila, mozda bolje da je Stolica mesto Djukica postavljen, dva sastava nijedan gol, bruka i sramota, jeste to pripremna utakmica, nije imao sve igrace na broju Djukic, ali je imao sve ostale profesionalce, i kad njih dobije jedna Zeta, rekao bih vam ove pametnjakovici: ne dizite nos u nebesa, da se ne razocarate, pametnom i lepom igrom do pobede, pozdrav.
Red Star Forever
Ako stvarno zelie grupnu fazu LS ili LE, Buducnost ne moze da bude niakakav bauk.Mislim da tu Partizan prolazi lagano.Najteze ce biti Vosi i Lucancima.
pngro
Ako ne izbacimo Buducnost i ne zasluzujemo da igramo Evropska takmicenja
Partizan i Crna Gora
Ja sam iz Podgorice i mogu vam reci da Partizan ima ubjedljivo najviše navijaca i u Crnoj Gori. Upravo zbog toga ocekujte probleme na ovoj utakmicu, jer navijaci Budućnosti imaju komplekse zbog toga jer im na utakmice dolazi 150 gledalaca. Pokušaće da naprave incidente bas kao sto rade na kosarci jer oni mrze nas Partizanovce iz CG. Zato se i plasim da se ne ponove incidenti kao sa Zrinjskim i da klub ispašta zbog toga. Ovamo po Podgorici su se tukli i ranije, a na stadion ili u halu ne dolaze nikad osim kad se igra protiv Partizana, jer im je krivo sto nas ima duplo vise ovamo. Krivo im je jer nama Partizanovcima iz CG nije teško da putujemo 1000 km da bodrimo Partizan. Budite pametni zato, sigurno ce biti provokacija jer oni nemaju drugu utakmicu osim ove, i ovo im je prilika da pokažu sve svoje komplekse. Njihov najveći strah jeste taj sto bi čitav stadion bio u bojama Partizana.
Labud
Pa Zvezda je i dalje popularna u Bosni, zar ne Bosanac?
mamlaze
ne ruži RS....cigani ste pa šta drugo da vam skandiraju ?
Прикажи још одговора
Realan
Revans utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u sezoni 2016/17: Vojvodina - Bokelj 5:0. Toliko.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.