Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Станојевић: Имали смо и превише пехова, али остајемо у трци

Тренер Партизана Александар Странојевић рекао је да његов тим није одиграо добро утакмицу против Флоре
ФОТО: ФК Партизан

Црно-бели у Талину изгубили од домаћег тима 1:0 у петом мечу групне фазе Лиге конференција.

Честитам екипи Флоре на победи. Нисмо добро одиграли утакмицу. С друге стране имали смо и превише пехова и пре утакмице. Примили смо гол у 43. минуту, када је пукла аркада Урошевићу и ту тој зони се појавио играч и примили смо гол. Нажалост, дошла је и тешка повреда Лазара Марковића. Остајемо у трци до последњег кола. Наравно да нисмо задовољни, али идемо даље”, рекао је Станојевић на конференцији за медије после меча.

Станојевић је рекао да је Марковић поломио кључну кост, да се тренутно лоше осећа и да је на прегледу у болници.

Фудбалер Милош Јојић такође је честитао противнику на тријумфу.

Из једне ситуације су постигли погодак, ми смо покушали да нападамо. Стварали смо неке шансе, али лопта није хтела у гол. Окрећемо се последњој утакмици коју играмо код куће. Све држимо у својим рукама за пролаз даље”, рекао је Јојић.

Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pigeon
Dzaba ti zvezdaski mediji biflaju neke rekorde, velicaju te, kao "zategao" si Partizan i slicne gluposti, mi pravi partizanovci, pamticemo te samo po porazu od Samroka, porazu od Flore, po tome sto se ne radujes golu u derbiju, sto si oterao sve igrace koji su bar malo imali evro karakteristike i doveo ove trtoguze, spore i metiljave te totalno razmontrao tim! Sta da komentarisem od sinoc? Ekipu kojoj se ne zna ni glava ni rep, igru ptotiv skromnog protivnika u kojoj ne stvorimo nijednu, ali nijednu (!!??) ozbiljnu sansu, da komentarisem propalog Pantica, slabasnog Meniga, Babajoju ili metiljavog Pavlovica? Ma, 'ajde bre! Prvo odgledaj snimak, pa onda pricaj kako smo ovo i ono, a Pigeon da ti ukratko kaze: nismo NISTA!
Poštovalac fudbalske igre...
Nisam verovao da navijači tzv. "večitih" imaju trenutke iskrenog kazivanja. Pohvalno.
Siks
Šamroje odlazi.
Grobar 007
Posle ove blamaže mislim da svako, ko se malo razume u fudbal, može zaključioti da je ovaj tim Partizana limitiran, a naročito trener. Bilo me je prosto sramota da gledam ovako bezidejan nemoćan Partizan. Možda će Stanojević osvojiti prvenstvo, ušta ne verujem, ali taj čovek jednostavno nema talenta za posao kojim se bavi, jer ne razume kako funkcionišu evtopski timovi. Da razume ne bi forsirao mlade igrače poput Pavlovića, Jovića, Terzića itd.
Jastreb
Pa moraće da se angažuje celokupna sudiska organizacija Velja nevolja i oni nepohapšeni i osvojiće prvo menstvo. Malo morgen,
Srbija zemlja Zvezdasa
Stanoje ostani, od pravih Zvezdasa uvek imas podrsku.
Srbija cela crno-bela!
Pa naravno da ima vasu podrsku. Vas najveci navijac nam ga i doveo, vasi mediji ga velicaju i podmecu naivnim partizanovcima...
Danilo
Ko ce sad da igra? Lepo ti bilo kad si oterao sumu ko kera iz Partizana. Nahto je zavrsio sezonu i vaj nejaki markec se slomio. Sta cemo sad , jedva cekam sledeci izgovor. Mozda je Zvezda kriva?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.