Терзић: Подигли смо лествицу, циљ је европско пролеће

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић рекао је да је тај фудбалски клуб подигао лествицу и да је као циљ поставио европско пролеће
ФОТО: Н. Неговановић

"Црвена звезда мора да буде на највишем нивоу и да побеђује сваког, поготово у Београду. Радују нас информације из Уефа да ће се највероватније мечеви играти са 30 одсто капацитета стадиона, тако да бисмо у теорији могли да наступамо пред око 16-17 хиљада наших навијача", рекао је Терзић, преноси клуб.

Црвена звезда ће се у групној фази Лиге Европе састати са Гентом, Хофенхајмом и Слованом из Либереца, одлучено је данас жребом у Ниону.

"Група је слична оној из 2017. године када смо одмеравали снаге са Енглезима, Немцима и Белорусима. Сада су то Немци, Белгијанци и Чеси, све то су озбиљне фудбалске нације, али смо подигли лествицу захтева и очекивања и као циљ поставили европско пролеће, као и у сезони 2017/18", рекао је је Терзић.

Терзић је потом анализирао противнике Звезде у Лиги Европе.

"Хофенхајм је квалитетан што се видело и против Бајерна. Победили су шампиона Европе 4:1 и показали да су озбиљна екипа. Гент је вицешампион Белгије и на веома несрећан начин није успео да се пласира у Лигу шампиона, уз то долази из земље која је дуго била број један на УЕФА ранг-листи. Чеси су увек неугодни, али циљ нам је да све те екипе победимо на нашем стадиону и прођемо даље", рекао је он.

Терзић је на крају навео и да је веома задовољан досадашњим учинком тренера Дејана Станковића.

"Одиграли смо 13 утакмица ове сезоне и имамо све победе, осим што смо ремизирали са Омонијом. Станковић има нашу пуну подршку, верујемо у њега и сигурни смо да ћемо бити све бољи како време буде одмицало", истакао је Терзић.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki
Lestvica nije letvica pa da se podiže kao od šale. Poslednje evropske utakmice protiv slabašnih timova su pokazale da je CZ daleko od ozbiljne Evrope. Trener neznalica, rupe u timu, slaba fizička pripremljenost pa šta još nije jasno?!
Pigeon
Pa cekaj sad...Jesu li ovi klubovi iz belgijske lige jaki ili nisu? Ili, kada igraju protiv Partizana onda su kao Jermeni, a kada igraju sa mezimicom, onda su iz zemlje koja je u vrhu fifa liste...Daj, odlucite se...
Некодим
Звезда је, према тврдњи З.Терзића, сада "подигла лествицу". Пре ће бити да је наш најпопуларнији фудбалски клуб ове сезоне, кад је реч о европским утакмицама, пао "с коња на магарца". А како лоше игра лако се могло десити да спадне и на зеца.Ово је истина, а то што директор Звезде сада прича је обична пропаганда, на коју се навијачи само могу иронично насмејати.
@Nikodim
Bili smo bolji i zasluzeno prosli,moglo je i ubedljivije. Mi igramo LE i 4.godinu za redom frupnu fazu. TAČKA. Kome smeta i ko pokusa da omalovazi nas uspeh mogu samo da zapevam onu narodnu od Mitra M.:"...ne može nam niko ništa...mogu samo da nas mrze..."
Daki
Kme, kme, kmeeeee... Idemo Zvezdo u nove pobede...a ovi sa profom neka se koprcaju u sopstvenom blatu...
Slave
Terza kraljina!!
Marko
GRUPNA FAZA LE PUNA KAPA IDMO DALJE U POBEDE KUCI I NA STRANI..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.