Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Ово су Ваше оцене: Станковићу и Фалћинелију јединице, Иванић најбољи (АНКЕТА)

Црвена звезда је елиминисана из квалификација за Лигу шампиона, Омонија је прошла даље после извођења једанаестераца
ФОТО: М. Рашић

Црвена звезда неће играти у Лиги шампиона трећи пут узастопно. Остаје им борба за групну фазу Лиге Европе... Журнал вам је омогућио да оцените играче Црвене звезде у дуелу против Омоније, а оцене су биле у распону од један до пет.

Без дилеме, по Вашем мишљењу, најбољи појединац у Црвеној звезди био је стрелац јединог гола за Београђане, Мирко Иванић, којем сте дали "четворку". И он је једини играч са том оценом.

"Тројке" су добили Милан Борјан, Немања Милуновић, Милан Родић, Секу Саного, Мохамед Бен, Александар Катаи и резервиста Жељко Гаврић. Испод просека остали су, са двојкама": Марко Гобељић, Милош Дегенек, Гелор Канга и Милан Гајић.

Чак тројици играча већина наших читалаца дала је "јединице". У највећем проценту то је оцена коју сте дали трагичару у пенал серији Фалћинелију, али и Алекси Вукановићу и Душану Јованчићу.

"Јединицом" сте оценили и тренера Црвене звезде Дејана Станковића, и то је мишљење чак 60 процената читалаца који су учествовали у анкети.

Оцене играча Црвене звезде:

Милан Борјан 3

Марко Гобељић 2

Немања Милуновић 3

Милош Дегенек 2

Милан Родић (до 106. минута) 3

Секу Саного 3

Гелор Канга 2

Мирко Иванић (до 81. минута) 4

Мохамед Бен 3

Александар Катаи (до 101. минута) 3

Алекса Вукановић (до 89. минута) 1

Измене:

Душан Јованчић (од 81. минута) 1

Дијего Фалћинели (од 89. минута) 1

Жељко Гаврић (од 101. минута) 3

Милан Гајић (од 106. минута) 2

Тренер:

Дејан Станковић 1

Коментари58
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grom
Ispali od velesile sa Kiparskih plaža.
Pedja
Ocene su potpuno nerealne. Prvo, Zvezda je delovala bolje od njih, imala vise od igre, ali je i napravila neke greske. Falcineli je covek tek dosao, nije imao jednu loptu da su mu ubacili pri kraju. Do tada su izasli Katai i Ivanic kao igraci koji su to mogli da urade i Sanogo koji je pokrivao defanzivu. Najlosiji je bio Kanga koji se kao i uvek izivljavao sutiranjem iz svih pozicija, zbog njegove greske je Sanogo morao da pravi faul za zuti, a i Katai je u jednom trenutku rasirio ruke u stilu Dokle vise? Umesto da sve slobodnjake izvodi Katai kad je u zoni suta, Kanga se stalno tu gura, a realno ne ume da sutne loptu. Vukanovic je isto dobio jedinicu, a odlicno se kretao i radio bas dosta za ekipu. Ono sto je trebalo je da Niolic udje umesto Kange, a ne Gavric, a ako Katai nije mogao duze d aizdrzi, onda je Falcineli morao da pocne drugo poluvreme.
Dr
Protiv amatera iz Gibraltara mucenje do golova iz ofsajda,Tirana vas razbila iz jednog suta ste dali gol moralo je da se vrati.
djordjilo
Kataji , kanga oba beka Milunovic na celu sa zadriglim Stankovicem sto pre da odu , da bi Zvezdz opstala.
djordjilo
Protiv Albanaca sam ocenio trenera Stankovica sa nulom (0), a sad sam se uverio da je on najveca zabluda Crvene Zvezde. Sram vas bilo, zbog vas nisam spavao i zbog vase bruke.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.