Почетна / Фудбал / Срби у свету

Младеновић у Легији, Обрадовић отишао, Митровић Ујпештов

Младеновић је током каријере играо за чачански Борац, Црвену звезду, БАТЕ, Келн, Стандард из Лијежа и Лехију
ФОТО: ФК Ујпешт, ФК Легија

Филип Младеновић је нови играч Легије. Искусни леви бек је у клуб из Варшаве стигао из Гдањска пошто му је истекао уговор са Лехијом. За најбољи пољску клуб потписао је уговор на три године.

- Пре доласка у Легију разговарао сам са тренером Вуковићем и спортским директором. Представили су ми план за на-редну сезону и нагласили шта очекују од мене. Била ми је потребна оваква енергија. Добро знам где сам дошао и даћу све од себе да освајамо трофеје. Драго ми је и због навијача, јер сам у Пољској две године и утакмице против Легије су увек биле најтеже. Разговарао сам и са Марком Вешовићем с којим сам две године играо у Црвеној звезди. Дошао сам због трофеја и Лиге шампиона – рекао је Филип Младеновић на представљању.

Младеновић је током каријере играо за чачански Борац, Црвену звезду, БАТЕ, Келн, Стандард из Лијежа и Лехију.

Иван Обрадовић је напустио Легију. Искусни дефанзивац је споразумно раскинуо уговор и сада је слободан играч.

Некадшањи играч Партизана, Сарагосе, Андерлехта је за Легију одиграо само једну утакмицу у Купу Пољске. Претходних шест месеци је играо за други тим.

Прво појачање Ујпешта, са српским пасошем у џепу. Уговор са мађарским клубом потписао је везиста Никола Митровић.

Некадашњи првотимац Напретка и Партизанов ђак, у прошлој сезони, носио је дрес Залаегершега.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.