Почетна / Фудбал / Срби у свету

Владан Милојевић иде код Марина

Остало је да се прецизирају ситни детаљи, уз мини неизвесност хоће ли уговор да ступи на снагу одмах или од почетка наредне сезоне
ФОТО: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Владан Милојевић је пред преузимањем Ал Ахлија из Џеде. Доскорашњи тренер Црвене звезде у завршним је преговорима са клубом из Саудијске Арабије, о чему су јуче известили и локални медији. Остало је да се прецизирају ситни детаљи, уз мини неизвесност хоће ли уговор да ступи на снагу одмах или од почетка наредне сезоне.

Милојевић ће поново да тренира Марка Марина, капитен Црвене звезде је ове зиме отишао у Ал Ахли и добро стартовао. У последње време га нема у саставу, највероватније због повреде. Сада ће навијачи најтрофејнијег српског клуба имати разлог више да прате дешавања у екипи која је тренутно трећепласирана у првенству Саудијске Арабије.

Минуле зиме Милојевић није прихватио понуду Ал Аина из Дубаија, јер је желео да заврши посао у Црвеној звезди. Понуда је стигла у финишу припрема, брзо је преломио у смеру да није тренутак да напусти екипу. Вратило му се на најбољи начин, јер је изборио још један пласман у Лигу шампиона. Успео је и да створи огромну предност од једанаест бодова у односу на Партизан, утабао је пут освајању треће узастопне титуле.

Милојевић је имао неколико понуда после растанка са Црвеном звездом. Звали су га да буде селектор Кипра, нудили му посао шефа струке у Апоелу и турској Коњи, али већ су били успостављени контакти са Ал Ахлијем. Управа није задовољан тренером Кристијаном Гросом, само је постојала дилема да ли ће Швајцарца да задрже на клупи до маја или фебруара.

Како сада стоје ствари, веће су шансе да Милојевић ступи на посао одмах и покуша да поправи пласман Ал Ахлију. Освајање титуле није реално јер Ал Хилал има осам бодова више, другопласирани Ал Наср бежи пет бодова.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
I Van la Para. :)
misa tumbas
dobro se odlucio vise, posle svih ovih ponuda.
delija
Ja mislio ide u neki španski ili italijanski klub - trenerčina ????????????????'
@delija
Tamo je sramota biti Bunker Efendija!
Željko Pavlović
Bravo. Hoćemo da vodi Miloje Grčku.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.