Почетна / Фудбал / Срби у свету

Мараш позајмљен друголигашу Алмерији

Каријеру је почео у Раду где је провео четири сезоне, у Португалији је од 2017. и у 62 меча постигао је пет голова, све у првенству
ФОТО: ФК Алмерија

Штопер Никола Мараш (23) напустио је португалски Шавеш, који је прошле сезоне испао у другу лигу и отишао је на једногодишњу позајмицу у шпанског друголигаша Алмерију.

Каријеру је почео у Раду где је провео четири сезоне, у Португалији је од 2017. и у 62 меча постигао је пет голова, све у првенству.

Многе је зачудио трансфер Мараша, који има уговор до 2021, пошто је био један од најстандарднијих у екипи.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bushner
Partizan sa Savom ce uci u LE, a sta posle ?...........Savo bi trebalo da podnese ostavku pa Vazura i Vucelic neka treniraju i vode ekipu !?...........ne ide se u evropu sa marksistickim maherima koji vode klub tako sto igraci oprastaju dugove kluba, odnosno Vazura i Vucelic se hvale kako su igraci oprostili dugove.......... e pa sad vidite sto su Maras, Lakicevic otisli u drugoligaske klubove a Vitas nebi da se vraca u nas fudbal..........dzaba sto je Savo svestan i strucan sta nedostaje Partizanu kada ima iza sebe ljude sa "pozitivnom NULOM" i ekonomijom na DODJEM TI !!!!!!!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.